Ønskeliste

Ønsker mig mere af mit yndlingsstel Dahlia, fra Casalinga:
stellet
Og så kunne jeg godt bruge noget mere af det her 8 hour creme. Det eneste der forhindrer mine fingre i at revne om vinteren:
creme
Og jeg er også helt løbet tør for min standard duft, som alle altid kommenterer positivt, når jeg har den på. Den passer bare godt til mig:
duften
Jeg synes også, at jeg kunne trænge til et par gyldne sko, men det er muligt jeg er den eneste med det synspunkt…
sko
Og så to af de her pendler i mangofarvet glas, til over køkkenbordet:
lampe
Og havde nogen lidt penge i overskud, så kunne jeg sådan set godt tænke mig den her ring fra Dior. Nogen vil helt sikkert synes den er for meget, men det eventyrlige islæt vil passe godt til mig. I sender den bare:
ring
Jeg kan også godt lide den her kande fra Helback-Scherning:
kande
Og så kunne jeg godt tænke mig de her skåle fra rice til mit nye køkken (som jeg ikke har endnu)
skåle
Og egentlig, hvis der altså er plads til lidt mere under træet, så kunne jeg også enormt godt tænke mig den her nye bog:
bog
Nå, men jeg kunne godt finde på mere. Jeg ønsker mig som regel et eller andet. Hvis man ikke ønsker sig mere, så er man jo færdig. Lidt. Men nu vil jeg gå i seng, og jeg tager ham den anden med mig. For det jeg ønskede mig allermest, det har jeg jo allerede fået. Ham. Og vores eget soveværelse. Og hende den lille. Og en opvaskemaskine. Og haven og vaskekælderen og børneværelset og råderum.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Ønskeliste

 1. Dorthe skriver:

  Eiii Julie … har du set, at der er en som har lavet en blog med samme overskrift som dig?? Og der sad jeg og læste noget jeg slet ikke vidste om dig – fordi det ikke VAR dig! Meget meget mærkeligt firma!

 2. julie skriver:

  Dorthe – det har jeg ikke set! Har du et link???
  SHA – jah, men nu har jeg med vilje ikke skrevet prisen. Den er uden for pædagogisk rækkevidde…

 3. Dorthe skriver:

  Nej det har jeg ikke umiddelbart – og som det rare menneske jeg er, så har jeg kikket profiler igennem to gange, og er IKKE faldet over den. Og den er selvfølgelig røget ud af “seneste 25”, da det var før kl. 17 jeg faldt over det der. Tror den er splitny med indlæg kun fra i dag ……måske der ikke sker mere, måske falder vi over den om et øjeblik ….

 4. SHA skriver:

  Julie: Give it to me straight. Jeg må vide det!

 5. Kirsten skriver:

  hvis du googler “om livet i almindelighed” kommer der rigtig mange poster – også fra blog-overskrifter. Fx:
  http://trinemach.urbanblog.dk/om/
  http://julies.xtrablog.dk/2006-12
  (hmm.. hvis ikke det er din ekstra blog, så…)
  Og så kan man tale om det her:
  http://epn.dk/loungen/article13372.ece
  🙂

 6. Suzy-Hang-Around skriver:

  Du kan altså få den gale forbruger op i os alle. Jeg VIL ha’ den ring!!!

 7. julie skriver:

  Joh, kirsten, men dem man googler er jo ikke helt præcis de samme – og den der extrablog er faktisk min egen… jeg skulle lige se, hvordan mortens nye halløj var.
  SHA – den koster vist over 70.000 eller også var det 170.000 – jeg så det i et eller andet dameblad, men jeg gider ikke kigge dem igennem lige nu 🙂 Kan bare huske at jeg tænkte Du Godeste og skyndte mig at begynde at vente på, at nogen laver en form for kopi…

 8. SHA skriver:

  F**K!! Nå … hurtigt op igen som en ninja: har du set at den mindste i serien, en ret yndig lille marguerit med bare én diamant kan fås til den latterligt lave pris af £510? Tjek Dior.coms online shop.

 9. Dorthe skriver:

  Jeg HAR selvfølgelig forsøgt at google den – men uden held.
  I “hovedet” stod der noget med “livet i al almindelighed”, og nedenunder noget a la ” og i al ualmindelighed”. Den blevet i hvert fald postet i seneste som “livet i al almindelighed” og jeg tjekkede jo hverken overskrift eller skribent, men sprang bare ind – for det måtte jo være “min” Julie 🙂 Nicket på skribenten var forresten “cirkeline” – så … hvis du falder over den *G*

 10. Julie skriver:

  Jaja, Dorthe, man har vel ikke patent på sin overskrift, tror jeg? Vi må leve og lade leve. Vi ved jo alle sammen godt at der kun er en The One And Only Almindelighed.
  SHA – dior webshop??? Ai, hvorfor har jeg ikke selv tænkt på det? Nu føler jeg mig ligeså clueless som den dag, det gik op for mig, at vi har en magasin her ude i rødovre centeret. Jesus, og jeg kalder mig selv forbruger??? SKAM dig, Julie!

 11. julie skriver:

  For fucks sake da også SHA – nu er jeg helt tør i munden jo. Alle skal se den her side – vælg online catalogue og flyd med http://www.diorjoaillerie.com/jewelry.html
  Jeg ville sådan ønske, jeg ikke vidste det fandtes, den slags.

 12. Malene skriver:

  ihhh hvor er det altså også pænt det stel – måske man skulle ønske sig det til sin snart 30 års fødselsdag!!

 13. mariahønen skriver:

  Fede ønsker – fed post. Du har det nu med at gøre mig glad i sjælen 🙂

 14. lene nehlsen skriver:

  JAAAHH kanden! 🙂 Og porcelænet! Sikke en fantastisk smag du har Julie!! Men hvorfor har den der Casalinga ikke en webshop? 🙁 De porcelænssmykker er da også fantastiske!
  Og ja den ring fra Dior er noget af en kunststykke…

 15. karen skriver:

  jeg vil gerne vide noget om kanden!!! er der et link til den? den vil jeg hellere have end ringen ;o)

 16. Spacemermaid skriver:

  INTET slår L´eau D´issey – det har også været min duft i 9 år. Gisp. Men jeg bliver stadig lykkelig, når jeg tager den på.
  God jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.