juni2003 cafe

igen igen… 🙂 Det er da en af de største glæder jeg har haft ud af den her side – alle de folk jeg har mødt, hvoraf nogle er blevet bedstevenner og endnu flere er blevet helt nødvendige cafe-veninder. Faktisk har jeg ofte tænkt, hvordan andre mennesker overlever at være gravide, føde og have børn, UDEN at kende til denne side. Hvor må de have mange spørgsmål, hvor må de være ensomme og usikre? 😉

Men i dag er der cafe igen og det er den hårde kerne der kommer, plus en enkelt ny. Det er så fedt når der kommer nye! De fleste har jeg set nu siden vi havde maver på, men det er altid dejligt når der pludselig er flere som vil med, for det er altså ikke noget lukket selskab. Jeg tror vi bliver 10-12 stk. mødre med børn i dag.

I går grillede vi igen nede i haven. Det er vildt hyggeligt med den fælleshave og når man har et barn skal jeg lige love for, at man kommer sine naboer ved. Sidste var det jo Amin vi lærte at kende, i går var det så Mikkel. Mikkel er 3 år og vild med supermand og spiderman. Han endte så også med at blive lidt vild med Klara. Skulle hele tiden ae hende på hovedet og løøøb rundt i hele haven og viste sig for hende… "se hvor hurtigt jeg er, klara" zooom og så var han væk. Og Klara var passende imponeret. Mikkel har sådan en lille plastikrutchebane stående nede i kælderen, og den sagde hans mor, vi bare kunne låne, hvis vi fik lyst. Og jeg sagde så, at vi havde tænkt på at købe sådan en vippe-snegl og så kunne de jo bare bruge den også.
Klara hyggede sig med Mikkel i en time eller mere, hvor de bare udforskede den lukkede have, spiste rester fra forældrenes borde (Klara spiste f.eks. en del af mikkels kolde pastaskruer og mikkel spiste ret mange af klaras sæbebobler…)
Så skulle Mikkel desværre op/hjem, så Klara kastede sin kærlighed på det næste spisende par i haven. Det var to unge piger med et kæmpe fad pil-selv-rejer. Og hvis der er noget min datter kan, så er det at lugte sig frem til rejer… Så da jeg gik over for at inddrage mit barn og undskylde kleptoman-klaras udfald mod deres aftensmad (hun nåede også at score to cherrytomater – dygtigt pige!!), så sagde de, at de ikke kunne spise mere alligevel og ikke ville gemme rejerne, da de skulle afsted på ferie dagen efter! Så pludselig havde vi lige et kæmpe fad med de lækreste rejer 🙂 Og sådan indkasserer man gratis mad og møder nye mennesker, når man har et udadvendt barn. Vi grillede med Jesper og Irene, nogen af stoffers søde venner, og bagefter sad vi og snakkede og grinte længe, så Klara var først i seng 21.30, men så sov hun også da hendes lille fine hovede ramte puden.
Natten var så som så… hun vågner stadig 2-3 gange, hvor den 3. gang er omkring kl 4 og så skriger hun som vanvittig til hun får bryst. Det er ikke holdbart og vi er ved at være modne til endnu en gang afvænning. Jeg bliver så sur om natten – jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet en god nats søvn?
Måske ender det med at vi slutter helt med bryst… der er ikke såå meget at komme efter længere alligevel og det mærkes tydeligt på Klara. Hun gider ikke ligge der så længe og hun er enormt sulten om morgnen, selv om hun får bryst kl 4 og kl 6.30 – alligevel spiser hun mere og mere havregrød de fleste dage.
Nå – vi skal afsted til cafe. Håber alle får en dejlig søndag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.