At fjerne ting med dynamit

Sådan et dejligt billede. Lone har fjernet sin bambus med dynamit, skriver hun, og jeg er i det lune, hvor jeg umiddelbart kan komme på mange ting jeg gerne vil fjerne med dynamit.

1. et stk. lejlighed på amager. Ja, et boligkompleks ville ryge med i farten, men skidt – hvor der handles, der spildes, ikke sandt?
2. en familieminister, der ved så lidt om familier, at hun i dag har udtalt at hun synes vi alle sammen skal have 3 børn. Har hun nogen selv? Nej. Nå? Hvorfor ikke? Nårh, men hun synes ikke sådan hun har tid… Aha? Jammen det har alle vi andre dovne idioter så, eller hvad?? Magen til arrogance! Og for min skyld kan deres liberale idealer sejle deres egen sø, men burde de ikke i det mindste SELV gå lidt op i dem? Har de overhovedet LÆST deres egen leders bog om minimalstaten? De vil styre alt, de blander sig i alt, der er endnu mere kontrol og dokumentation i hele samfundet, hvilket blandt andet er årsagen til, at alle omsorgspersonerne ikke har tid til at passe børnene, de gamle og de syge. Og ALLE – selv dem uden børn – ved da, hvor svært det er at få logistikken til at holde i en børnefamilie. Jeg mener, jeg har kun en af de der små pestilenser, og jeg er allerede ved at kløjs i sygedage, mangel på bedsteforældre i nærområdet, udgifter, udgifter, udgifter, ansvar, ansvar, ansvar, og samtidig skal man piskes på arbejde og aflevere sit barn i en institution der er sparet i knæ, hvor to voksne "ser lidt efter" 22 børn, alt i mens de nærmest skal føre dagbog over hvert eneste skridt de tager dagen igennem. JEG synes vi skal bede ministrene dokumentere hvad de laver!! Jeg tror i hvert fald godt et par stykker af dem kunne bruge LIDT mere tid på at få lidt ilt ind med slanger! Den står jo helt galt til på øverste etage.
3. Ruth. I ved hvem.
4. Mænd der påstår de er for trætte til sex. SÅ KOM DOG IND I SPILLET! Er det ikke det, de selv står på tv og siger???
5. folk der bruger ordene "kompetencer" og "i spil" 14 gange i samme sætning. Ja, jeg har været til faglig dag i dag. Mindst 4 ud af 4 oplægsholdere brugte sætningen "kompencer i spil" og "sætte sine kompetencer i spil" i hver eneste f……. linie. AAAAAAAArrrggg! Men ellers var det en super god dag. Meget inspirerende og spændende. Og så netværkede jeg lidt, og mødte en kollega/læser som jeg aldrig har mødt før, men som så har kendt mig på nettet i 3,5 år. Ret sjovt. OG hun fortalte mig at du læser med hver dag, – ja dig, hendes mand – og jeg synes godt, du kunne komme lidt mere på banen med nogle mandekommentarer. Vi har brug for dit synspunkt ind i mellem.
6. regnvejr. Jeg er ikke helt sikker på, om man kan springe regnvejr væk med dynamit, men jeg synes det er et forsøg værd. Jeg har ting der skal plantes ud. Jeg gider ikke blive våd i mens. 
7. Djævlens små røde advokater aka nisser. En af mine naboer har en i porcelæn stående ved siden af sit havebassin. Hvad fanden er meningen, ja undskyld jeg siger det lige ud. Det er da sygt. Forringer værdien af hele kvarteret.
8. ham maleren som er på tv2 i skrivende stund. Han bliver besat af ånder og maler deres billeder… og sælger dem for 1000 kr. stykket. Pengene bruger han til et børnehjem i Brasilien. Come on. Bed dog om pengene, men lad være med at tro at vi virkelig tror Monet besætter dig og hjælper dig med de åkander. Christ.
9. mig, når jeg er i det her humør.
10. ham der fandt på det med kommunesammenlægningerne. Meget ville have været anderledes, hvis HAN var blevet besat af Monets ånd.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til At fjerne ting med dynamit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.