Indlæg nr. 1001

Wauw, hva? 1001 gode historier, eller hvad? Man må nok sige, at det er et skarpt hjørne at runde.

Og samtidig er jeg oppe på 4090 kommentarer. Hvis det betyder noget, for nogen. Det gør det lidt for mig. Er meget glad for kommentarerne og for bloggen som sådan.
Vi var på fyn i weekenden, og det var dejligt at sove længe, og læse en meget tyk bog, alt i mens Klara lagde fuldt beslag på sin mormor. Stoffer og jeg var en tur i svendborg lørdag formiddag, men på trods af udsalg fandt vi ikke noget vi ville købe. Og det er godt det samme, for kontoen er deprimerende. Jeg er ude i noget med at skifte mægler nu, og har kontakten en anden en, men jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal ringe til den nuværende mægler og ligesom true ham lidt? Bare sige, at næste gang formidlingsaftalen udløber, så skifter vi mægler. For at se, om det sætter lidt fut i ham? Jeg synes de er nogle meget sløve mæglere. Vi hører aldrig fra dem, det er altid mig der må ringe og spørge til sagen. Og det er mig selv der må foreslå at sætte den ned i pris osv. Jeg synes ikke, de påtager sig det ansvar, som jeg jo betaler dem for.
Men åh, hvor er det deprimerende at sætte den mere ned i pris. Farvel overskud. Men jeg vil bare så gerne af med den lejlighed nu. Den dræner mig for al energi, jeg tænker på den hele tiden og bekymrer mig konstant om økonomi og fremtid osv. 
Jeg glæder mig rigtig meget til det bliver lidt mere forår. Bare lidt mere. Jeg har en del ting med, fra min mors have, som jeg skal have plantet ud, men jeg gider ikke i den her heldagsregn. Og jeg har fået det jeg selv synes, er en genial ide. Når vi nu ikke har råd til at købe et legehus til Klara, så vil jeg GRO et. Man har vel været spejder! Jeg skal købe nogle pinde af en art, som er tykke nok, men ikke for tykke, og gerne stadig med bark på. Lægter? Tynde lægter. Og så hamrer jeg fire hjørnestolper i jorden (skidt med at de rådner – det skal ikke holde for evigt, bare en sommer!) og så binder jeg dem sammen med nogle andre lægter, på spejder manér, så der til sidst er et skelet til et lille hus. Og så skal jeg bare så nogle tallerkensmækkere, ærteblomster og den slags hurtigt voksende slyngplanter, som kan gro op og dække hele hytten. Og voila – en lille magisk plantehytte til glad 4 årig. Det bliver da super, tror I ikke?
Nå, men jeg har fri i dag, i stedet for i morgen, fordi i morgen skal jeg til dialogdag med bib.styrelsen omkring fremtidens børnebib. Spændende. Og endnu mere spændende er det, at Maya bor lige omme på den anden side af skinnerne, og hun har bagt kage. Så om nogen timer er der mødregruppe møde, uden børn. Men med kage. Nok også med to babyer. Men uden de store 3 årige. Hvilket giver fred på en måde man sjældent opnår. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Indlæg nr. 1001

 1. Lone skriver:

  Vi plejede at kalde “lidt tykkere end pinde, med bark på” for rafter 😉
  Pil skal du være lidt varsom med, for ligesom syren breder det sig uhæmmet. Jeg har bambus pinde nok til en 8-personers hytte…var det noget? Det ER gravet op.
  Til lykke med de 1001 og de 4000 og noget….ganske godt gået!

 2. Lena skriver:

  En sommerhytte lyder rigtig hyggeligt. Og hold dig fra pil – det tager mange år at få det rigtig godt og flot. Du kan evt så solsikker i en kreds omkring, så er der noget at binde omkring i sensommeren.

 3. Julie skriver:

  Lone, jeg tror bambus bliver for tyndt og skrøbeligt.
  Lena, solsikker er en god ide. Jeg er allerede i gang med at forspire, da det skal være total børnehave i år.
  Bloggerella, vi er vist mange der glæder sig til DET specifikke eventyr!!!! Den er nede på 1.450.000 nu, hvis nogen er interesseret?

 4. kriss skriver:

  du kan også lave et af pil…..det holder i flere sæsoner!! og er sjovt at arbejde med

 5. tine skriver:

  Ville også foreslå dig en hytte af pil. De har en i børnenes børnehave og det fungerer udemærket.
  Og jeg kan sagtens forstå at du frusteret over at lejligheden ikke bliver solgt. Men mon ikke lidt mere forårsvejr kunne lokke evt. købere ud af busken?

 6. Julie skriver:

  Ja… pil… vi har en hytte af død pil, som er sådan tipi formet, og som jeg stiller i et hul mellem nogen syrener. Måske kunne man lave den nye af levende pilegrene, som så slår rod og vokser videre? Gad vide, hvor man køber den slags? Man kan jo godt lade klatreplanter gro op af det, selv om det er levende pil.

 7. kriss skriver:

  Ka man i hvert tilfælde – altså få den til at vokse – det ser super sejt ud http://www.nyvraa.dk/site/3879.htm– og med tallerkensmækkere op a er det endnu mere romantisk. FOrresten har jeg set at Isabella smith har nogen overvintringsposer til potteplanter der ikke tåler frost…..så nu skal jeg ud og ha en Engletrompet

 8. bloggerella skriver:

  Tillykke med de 1001 (nats?)indlæg, jeg glæder mig til at læse flere eventyr fra dig. Især det om hvordan 4.salen blev solgt 😉

 9. Moster Tulle skriver:

  Spændende med hytte af en eller anden slags…og til lykke med de mange indlæg+kommentarer. Krydser for at mareridtet med lejligheden snart er historie. Hvor meget har i sat den ned ialt?

 10. Julie skriver:

  Hej Mette – det er et godt råd. Den første aftale løb over 6 mdr. og efterfølgende har vi forlænget den med 2×3 mdr. Dvs til april har de haft den til salg i et år.
  Moster T, hvis vi gør alvor af den nye nedsættelse, så er den sat 400.000 ned. Og så gider jeg ikke høre mere fra nogen, om at lejligheder er for dyre. For så er den fandme billig.

 11. Moster Tulle skriver:

  Yrk, det er meget – det er jo over 20%….Et godt råd,så vent med at sætte prisen ned til i laver aftale med en anden mægler, afhængig af hvornår i april jeres aftale udløber. Hvis jeg havde pengene kunne jeg overveje den som forældrekøb – hvem der bare havde beholdt den 2-værelses på Peter Bangsvejfor 18 år siden – den kostede under 300.000.

 12. Lone skriver:

  Det VAR også en spøg, men vi har bare kæmpet med det skidt. Nu forstår jeg, hvorfor andre får fjernet bambus med dynamit 😉

 13. Fr. Møller skriver:

  Skift mægler! Min særdeles forhenværende kæreste havde sit hus til salg i mere end tre måneder, uden at der skete en hujende fis. Så fik nabomægleren tjansen, og hytten var solgt på et par uger!
  (Det var sådan et lige-ud-ad-landevejen typehus fra firserne, beliggende i “børnevenligt område” – ikke noget fup der. Burde være nemt at sælge, og det var det så også, da først der åbenbart kom fagfolk til).

 14. julie skriver:

  Men de er jo alle sammen fagfolk. Vi har home nu, og skifter måske til nybolig. Jeg kan ikke forstå, at der skal være sådan en forskel? Men mange siger det jo, så vi gør det nok. Skifter.

 15. Mette skriver:

  Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du ved dette i forvejen, men: Lav aldrig en seks måneders aftale med en ejendomsmægler. Lav en for max. to eller tre måneder. På den måde skal de virkelig arbejde for sagen – og sylter den ikke, som de kan have tendens til med de laaaange aftaler. Jeg har selv for nylig solgt og lavede en to måneders aftale – selvom ejendomsmægleren ikke var meget for det. Jeg havde hentet gode råd i et nummer af “Penge og privatøkonomi” (ca. et år gammelt nr.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.