Indlæg nr. 1001

Wauw, hva? 1001 gode historier, eller hvad? Man må nok sige, at det er et skarpt hjørne at runde.

Og samtidig er jeg oppe på 4090 kommentarer. Hvis det betyder noget, for nogen. Det gør det lidt for mig. Er meget glad for kommentarerne og for bloggen som sådan.
Vi var på fyn i weekenden, og det var dejligt at sove længe, og læse en meget tyk bog, alt i mens Klara lagde fuldt beslag på sin mormor. Stoffer og jeg var en tur i svendborg lørdag formiddag, men på trods af udsalg fandt vi ikke noget vi ville købe. Og det er godt det samme, for kontoen er deprimerende. Jeg er ude i noget med at skifte mægler nu, og har kontakten en anden en, men jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal ringe til den nuværende mægler og ligesom true ham lidt? Bare sige, at næste gang formidlingsaftalen udløber, så skifter vi mægler. For at se, om det sætter lidt fut i ham? Jeg synes de er nogle meget sløve mæglere. Vi hører aldrig fra dem, det er altid mig der må ringe og spørge til sagen. Og det er mig selv der må foreslå at sætte den ned i pris osv. Jeg synes ikke, de påtager sig det ansvar, som jeg jo betaler dem for.
Men åh, hvor er det deprimerende at sætte den mere ned i pris. Farvel overskud. Men jeg vil bare så gerne af med den lejlighed nu. Den dræner mig for al energi, jeg tænker på den hele tiden og bekymrer mig konstant om økonomi og fremtid osv. 
Jeg glæder mig rigtig meget til det bliver lidt mere forår. Bare lidt mere. Jeg har en del ting med, fra min mors have, som jeg skal have plantet ud, men jeg gider ikke i den her heldagsregn. Og jeg har fået det jeg selv synes, er en genial ide. Når vi nu ikke har råd til at købe et legehus til Klara, så vil jeg GRO et. Man har vel været spejder! Jeg skal købe nogle pinde af en art, som er tykke nok, men ikke for tykke, og gerne stadig med bark på. Lægter? Tynde lægter. Og så hamrer jeg fire hjørnestolper i jorden (skidt med at de rådner – det skal ikke holde for evigt, bare en sommer!) og så binder jeg dem sammen med nogle andre lægter, på spejder manér, så der til sidst er et skelet til et lille hus. Og så skal jeg bare så nogle tallerkensmækkere, ærteblomster og den slags hurtigt voksende slyngplanter, som kan gro op og dække hele hytten. Og voila – en lille magisk plantehytte til glad 4 årig. Det bliver da super, tror I ikke?
Nå, men jeg har fri i dag, i stedet for i morgen, fordi i morgen skal jeg til dialogdag med bib.styrelsen omkring fremtidens børnebib. Spændende. Og endnu mere spændende er det, at Maya bor lige omme på den anden side af skinnerne, og hun har bagt kage. Så om nogen timer er der mødregruppe møde, uden børn. Men med kage. Nok også med to babyer. Men uden de store 3 årige. Hvilket giver fred på en måde man sjældent opnår. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Indlæg nr. 1001

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.