Jeg har styr på det!!!

Jo, jeg har! Okay, så jeg glemte en temadag om tweens og chat, som jeg var tilmeldt i sidste uge… går nok da.

Nårh ja, og jeg glemte en kontrakt der skulle betales – det kan ske, ikke? Nu er det jo gjort, no harm done!

Ja, hvad så hvis jeg ligger vågen hver aften og bekymrer mig om lejligheden, boligpriserne, renten, budgettet og mine forsikringer. Ud over at jeg i dag kan læse i politiken at det er ukvindeligt af mig, så er det vel helt normalt, ikke? Jeg har for længst erkendt at jeg tilsyneladende er mere mand end kvinde, eftersom jeg altid har lyst til det sjove dér og aldrig gider gøre rent.

Men okay, måske bør jeg slappe lidt af og glemme alle de løse ender i mit hovede for en stund, inden det går helt galt. Personligt – og her ved jeg ikke, hvordan I andre har det? – så synes jeg, det er et faresignal, når man begynder at køre galt i trafikken fordi man ikke kan koncentrere sig. Tager jeg fejl?? Nåmmen, der skete det i morges, at jeg bremsede ned fordi der var en rundkørsel forude, og der ud over såmænd også en bil foran mig. Jeg bremser, jeg bremser, jeg bremser – og alligevel triller jeg nok så flot – stille og roligt – liiige op og kysser ham foran i enden. Plastic mod plastic kofanger. Alletiders. Hvordan kan det ske? Hvordan kan jeg ikke bremse nok? Hvordan kan jeg fejlbedømme sådan en smule afstand??

Der skete slet ikke noget, ikke andet end at min tro på min egen usårlighed blev rystet i sin grundvold, og det er vel i og for sig udmærket? Ingen buler, ingen ridser, ingen piskesmæld. Og han var rigtig sød ham foran, ikke sur eller noget, faktisk mest lidt bekymret for mig, fordi jeg var så bestyrtet over mig selv. Var faktisk lige ved at foreslå at vi udvekslede telefonnumre alligevel… men følte også at flirt over automobil sammenstød er upassende. Har jeg ret? Jo.

Slapper jeg så af nu? Næh.

Og som om det ikke altsammen var nok, så ringer stoffer og fniser og siger at jeg har fået et brev fra færdselsstyrelsen. Og jeg kan bare høre, at han tror jeg har kørt for stærkt. Igen. Og fået en fartbøde. Igen. Men det er jo ikke dem som står for det, bilen skal bare til syn. Tss, mænd!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Jeg har styr på det!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.