Børnejazz

I dag tog Klara og jeg til koncert. Stoffer tog ud i det nye hus og pillede tapet ned. Det er fædres lod her i livet. Surt show.

Nå, men Klara og jeg tog til Islands Brygge og så børnejazz. Vi mødtes med Iris og hendes forældre, og de to små tøser hyggede sig rigtig meget. Vi mødte også tilfældigt Stoffers kusine og hendes to børn, så det var rigtig hyggeligt.

Først var der noget Hugo Rasmussen/Jacob Dinesen, som var meget sjovt. Og så meldte Nanna Lüders afbud, fordi hun var syg. Tss. Men så kom Djanzz, og dem elsker vi simpelthen herhjemme. Lagde også mærke til, at jeg ikke var den eneste city-smarte mor dér på havnefronten, som kunne alle teksterne udenad… Klara dansede og hoppede, og sad stille og lyttede. Det barn kan alt. Hun spiste også – i vilkårlig rækkefølge – en is, et bæger popcorn, to slikkepinde, 2 bananer og en halv melon. Sukkergrisseri.

Da hun stod på sin stol og valsede til Djanzz, med en rød slikkepind som selskab, blev hun fotograferet af en meget presse-udseende mand. Kæmpe kamera, presse skilt og hele moletjavsen. Jeg forsøgte at smile og se cool ud, samtidig med at jeg lagde hænderne på maven, som for at signalere – nej, jeg ser skam ikke bare tyk ud! – jeg venter rent faktisk ønskebarn nr. 2!! VI ved jo allesammen, at det forholder sig omvendt. Men det behøver folk jo ikke vide, hvis det billede kommer i avisen. Bagefter var han henne og spørge "hvad hedder så den lille prinsesse? Og hvor gammel er hun?" Han forsøgte sig oven i købet med et slags interview, da han spurgte Klara, om hun så syntes det var godt at høre musik? Hun nikkede bare, og så på ham som om, han var åndssvag. Det var måske også et lidt retorisk spørgsmål. Eller ledende i hvert fald.

Bagefter malede hun et billede på canvas. Med koste, tennisbolde og vandpistoler som maleredskaber. Jeg skal love for, at de har gang i kreativiteten, der nede på Bryggen. Meget flot maleri, som jeg hårdhændet stoppede, i det hun blev for glad for farven sort. "Jeg ÆÆlsker sort, mor!!" jaja, det er fint, men det gør jeg ikke, hvis det skal op og hænge.  Så tog vi hjem.

Eller – først tog vi hen og købte en sushibox hos Hatoba. Nu var vi jo alligevel i nærheden og en mor skal også have frokost.

I morgen skal vi besøge min gudfar og hans kone, som stadig er ved at rydde op. Sidst var det Børge Mogensen møbler vi fik. Denne gang gælder det et spisestel til 18. MON ikke jeg skal til at holde dinner parties, derude i Vanløse! Bagefter skal vi pille mere tapet ned, og til sidst skal vi besøge nogle venner med relativt ny baby.

En weekend helt efter mit hovede.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Børnejazz

  1. maria skriver:

    Ham fotografen havde han en lang lys hestehale?

  2. Julie skriver:

    Jeg har fundet ham på Google, og han sendte mig en kopi af billedet. Ikke så fantastisk igen. Han vidste ikke, om det blev bragt i nogle aviser.

  3. maria skriver:

    Jamen hvem var ham fotografen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.