babymesse og hyggelig dagLørdag tog vi så til babymesse i øksnehallen. Mig og Klara – stoffer er allerede i gang med at læse til eksamen, men han var vist også kun glad for at have en undskyldning for ikke at tage med 🙂 Og det passer mig fint – mænd forstår sjældent shoppingens fine kunst og har så travlt med at komme videre, frem ad, ud, væk, afsted 🙂

Klara fik en god lur det meste af formiddagen. Hu ner blevet så god til at sove på altanen – tager som regel 3 timer derude og er så glad og frisk når hun vågner. Efter lidt frokost – som hun spiste med velbehag, rart at appetitten er tilbage igen, tror bare det var den tand der irriterede hende – så tog vi afsted.
Vel fremme mødtes vi med malo29 og Mathilde. Malo begynder at se gravid ud, men hun er vel også over halvvejs nu? Er kun lidt misundelig… tror nu godt jeg vil have sådan en mave engang igen, og de ved oven i købet at det bliver en dreng. Så nu er hun nødt til at shoppe endnu mere, for al mathildes tøj er jo lyserødt 🙂 og kan ikke genbruges.

Selve messen var en ret positiv oplevelse. Slet ikke overproppet, det var sagtens til at komme frem med barnevogne/klapvogne – og dem var der jo i sagens natur mange af på en babymesse. Vi fik kigget over det hele og indsamlet mange gode gratis vareprøver – nøglering, kuglepen, weleda numsecreme og weleda baby tandpasta, rosiner i æsker, mere tandpasta og naturligvis en masse brochurer. Og da jeg jo var i selskab med en gravid, ja så snusede hun sig frem til alle smagsprøverne, så vi fik også en del karameller, bolcher og kylling marineret i øl… Klara fik en badge fra Aarstiderne, hvor der stod "GMO – nej tak!", som jeg satte på hendes grønne trøje, og så lignede hun en ægte miljøforkæmper 🙂

Vi fik leget lidt i legehjørnet, hvor klara blev nye bedste venner med en fremmed lille pige, som gjorde klaras hår helt vådt i forsøget på at kysse hende 🙂 Vi fik spist chokoladekage, drukket jordbærsmoothies og så så vi også et rytmikshow, hvor de små slog sig løs og rystede de små numser. Det lykkedes mig at filme det med det nye digital kamera, som kan optage små film sekvenser, med lyd. MEGET sødt 🙂
Vi fik også flere balloner, men begge Klaras blæste væk, da vi gik hjem over langebro. Heldigvis sov hun, så hun blev ikke ked af det.

Jeg købte nogen dragter og en body fra et firma der hedder Katvig, og en smadder flot grøn og blå stof elefant til Klara. Hendes øjne lyste sådan op, da hun så den, med alle de farver på. Hun har døbt den Mojo. Jeg spurgte, hvad den skulle hedde, og hun sagde mojjo – så det hedder den altså.

Jeg valgte så at gå hjem, så hun kunne sove. Vi var hjemme lidt i 18 og 15 min. efter kom der grillmad, som stoffer havde ringet efter. Klara spiste kylling og nogen oliven – sært med en baby der er vild med sorte oliven, er det ikke? Og heldigvis noget kartofler – jeg troede ellers hun aldrig gad dem mere.

Desværre fik hun for første gang i mdr's vis et sært flip da hun skulle sove og fik kørt sig selv helt op og skreg i en time. Jeg tror måske vi fik lagt hende lidt for tidligt. Men så sov hun ellers hele natten – til halv fem. Jeg ammer og ammer, men hun vil altså ikke sove mere dér. Meget træls i længden!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to babymesse og hyggelig dag

  1. Julie skriver:

    Hej Patricia. Babymassen plejer at ligge om foråret eller i starten af sommeren. Du kan finde dem ved at google “babymessen” – det her indlæg er fra sidste år, og da var messen i maj md. VH

  2. Hvornår er babymessen? og hvordan får man kontakt med dem.??
    På forhånd tak,
    mvh patrizia penelope løgstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.