Bedste weekend ever

Hvor er det antiklimaktisk med sådan en mandag. Den er laaang og pludselig er den også for varm. Søndagen var ligeså varm, men det var på en måde helt helt passende.

Vi havde den bedste sommerhustur med ungerne og mødrene fra Rytmikfraktionen her i weekenden. Total perfekt vejr – vi var jo ved en østvendt kyst, så det blev ikke for varmt. Helt perfekt. Og de fire piger er så store nu, at de bare legede sammen hele tiden. Vi blev enige om, at vi faktisk aldrig før har haft så god tid til bare at sidde og snakke voksensnak. Vi blev næsten ikke forstyrret og alle hyggede sig og var glade. Det er skægt at se de børn sammen, nu hvor de kender hinanden så godt, og rigtig kan lege sammen og ikke bare ved siden af hinanden. Det er skægt, som de bare accepterer, at de er en gruppe.

Og så er jeg blevet officielt tyk. Jeg har købt leggins. Den tykke piges bedste ven i sommervarmen. Det kan måske holde lårbasserne fra hinanden! Klara har også fået nogen. Hun bliver flintrende arrig, hvis jeg kalder dem bukser, for det er IKKE bukser. “Det er gamasjer MOR!” Prinsesser går jo ikke i bukser, vel idiot! Men de kan godt have forskellige farver gamascher med print osv på. Det går an.

Hun er stadig svær at aflevere i børnehave. Hun vil ikke skilles fra mig. Lidt træls, så jeg tror stoffer skal til at stå for afleveringen i en periode. Jeg kommer en halv time for sent, hver dag snart. I dag skulle de på bondegårdstur, men ikke engang det gjorde det lettere.

Ellers. Ja, ellers sker der ting og sager. Kan dog ikke løfte sløret for det endnu desværre. Alt skal lige være på plads, men det er jo altid sjovt med teasere og cliffhangere! Så kan I svede lidt over den, derude.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Bedste weekend ever

 1. Marie skriver:

  Åh come on Jules. Løft sløret. Egner mig ikke til cliffhangers…og da slet ikke i denne varme.

 2. Mille skriver:

  Jules er med rogn eller har solgt lejligheden??

 3. Pernille skriver:

  Gnæk… ER der een, der ikke skal vente 12½ år på at blive gift måske??
  Mange hilsner
  Pernille (der hænger i 🙂 )

 4. ully skriver:

  Jeg stemmer også på et bryllup 🙂

 5. Joan skriver:

  Hæ, venter også spændt – stemmer dog ikke på bryllup 😉

 6. Joan skriver:

  Ups, det gik lidt hurtigt med at få trykket på send. Stemmer på lejlighedssalg:-)

 7. Sarah skriver:

  Julie, hvis du er ude på at holde dem fra hinanden – lårbasserne – sådan forstået, at de ikke skal gøre ondt når du går rundt og sveder i nederdel, så kan rexona altså gøre tricket. Så behøver du ikke at koge i dine leggings.
  Og tak for beskeden i aften, den var vi rigtig glade for 😀

 8. Mette skriver:

  Jeg stemmer på baby 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.