Næsten som ferie

Det var da godt nok en alletiders fridag i går. Med det vejr, og Kristoffer der også havde en hel fridag og alting – det føltes helt som ferie!

Klara havde plaget i dagevis for at komme i tivoli, men vi synes det regnede for meget dér om morgnen (det holdt jo hurtigt op, men det kunne vi ikke vide!), så vi overtalte hende til at tage i Danmarks Akvarium i stedet. Det var en fin tur, og hun var fuldstændig overgearet hele tiden, mens vi var der. Jeg ville gerne have hende til at slappe lidt af, men stoffer mente at hun jo bare var glad. Folks grænser er jo forskellige.

Men det var da meget mindre end jeg husker det, det akvarium. Med Klaras hastighed var det overstået på en times tid. Og det er inkl. det kvarter jeg brugte på at nedstirre de der afrikanske dværgkrokodiller, for at finde ud af om de overhovedet er levende eller hvad. De kunne da godt se ud som om de er lavet af sten?

Efter det tog vi hjem i haven, hvor stoffer konstaterede at der trængte til at blive slået græs – hvorefter han lagde sig på et tæppe og læste i sin bog. Jeg plantede to hortensiaer og en hestemynte og en eller anden lang lilla tingest, longernica et eller andet. Jeg fik også plantet resten af ærteblomsterne ud og fjernet nogle flere snegle.

Salaten er så stor nu, at vi spiser den. Det smager godt, især den vilde rucola. Og min ene rose er sprunget ud.

Senere hentede vi sushi, tog ind til min eksamenslæsende søster og spiste det, mens stoffer tog videre til fodboldtræning. Så alt i alt, synes jeg vi fik vældig meget ud af den dag.

Og jeg har jo fri igen i dag, og har beholdt Klara hjemme. Så vi skal hygge os, måske en tur i nogle butikker, og ellers vasker vi og gør klar til den store sommerhustur i weekenden.

Det er jo sådan, at den anden weekend i juni tager Rytmikfraktionen med børn i sommerhus. Vi har været i Sverige og vi har været i Marielyst og i år skal vi et eller andet sted omkring Præstø, 500 m. fra vandet. Så vi er glade for vejrudsigten. Ungerne glæder sig rigtig meget, og det gør mødrene også. I år er ingen gravide, så i år tager vi gin med.

Så jeg føler faktisk lidt at min ferie er begyndt. Selv om der er 14 dage til endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Næsten som ferie

  1. kirsten skriver:

    Ja, det er skønt med sol, sommer og fridage. De dage burde der være mange flere af, sådan løbende gennem året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.