Jeg er gravid

Jo. Det er jeg faktisk. Og nu ved alle ude i virkeligheden det, så nu kan I også få nyheden.

Det er vildt stort. Og igen er det gået næsten alt for hurtigt, men vi er åbenbart bare sådan nogen der skal chokere os selv og alle andre med børn. Klara tog tre måneder at lave, med masser af nyforelsket sex. Denne her bøllespire tog et kvarter. Så ikke meget sjov på den konto.

Her kommer lige kronologien:

Sidste mens´s første dag 14.5. Spiral fjernet d. 16.5. – og det var æddermæme ikke sjovt, ikke at måtte skrive om det her. Min egen læge kunne ikke få den ud!!! Og jeg endte hos gynækolog og under bedøvelse, før de fik has på den. Meget ubehageligt. Nå, men så kunne jeg mærke min ægløsning d. 26.5. – den har jeg kunnet mærke siden jeg fik klara. Det niver et bestemt sted. Og så havde vi det der nu skal til. Og det var faktisk den eneste gang i den md. Alle mulige årsager, men jeg blev også sådan lidt nysgerrig efter om man kunne nøjes med en gang. Det kunne man så godt.

Første positive test fredag d. 8.6. mens jeg var i sommerhus. Jeg havde købt to, og det viste sig hurtigt at være for lidt. Når man først kommer i gang med at tisse på sådan en pind, så kan man jo blive ved. Det er alletiders underholdning. Men jeg tog den første inden vi tog hul på gin og tonic´en. Bare for en sikkerheds skyld. Det var fredag og jeg var kun på 26. dagen i min cyklus, men det er også der jeg plejer at få mens. Håber de eventuelle mandlige læsere kan leve med alle de her detaljer. Skriver noget om fodbold eller at jeg endnu ikke har fået sommerdæk på bilen, en anden dag.

Testede igen lørdag, og søndag. Og mandag og i dag, tirsdag. Fem positive test. Så nu tror jeg på den, og tager til lægen i eftermiddag.

Jeg ringede hjem og fortalte det til stoffer, mens jeg var nede i sommerhuset. Dels fordi jeg synes han skulle vide det med det samme så han havde lidt tid til at være i chok i fred og ro, dels fordi jeg da ikke kunne holde den hemmelighed for mig selv til søndag aften. Og mine 3 veninder som var med dernede vidste det jo allerede. De var næsten mere utålmodige end mig, efter at tage den test. Og caro havde taget champagne med, just in case. Og hun dansede rundt i huset og sang “vi skal ha en baby, vi skal ha en baby…” skøre kvindemenneske. Kat græd lidt og maya tilgav mig 🙂 Jeg selv var mest i chok.

Jeg mener, en gang. EN GANG. En freakin´ gang. Jeg må jo være det mest fertile menneske i verden. Vi er i hvert fald gode til at producere børn, mig og ham stoffer. Vi spilder ikke tiden på det område.

Jeg er det man kalder 4+1, dvs i femte uge. Terminen er beregnet til d. 18.2., så hvis jeg går 11 dage over tid, som med Klara, så bliver det et skudårsbarn. Gider jeg bare ikke. Ikke sjovt for fødselsdagsfacist som mig, at få et barn der kun har fødselsdag hvert 4. år. Unaturligt. Men der er mange fordele ved et februar-barn:

1. Med ferie og mine 8 uger som offentlig ansat, kan jeg gå på barsel i starten af december. Rigtig god tid til at gå Gertrud Sand-grasat!

2. Man kan æde så meget julesul man orker. Ingen kan alligevel se forskel på dig før og efter.

3. Måske vil kulden forhindre at jeg får vildt meget væske i kroppen, som jeg gjorde med Klara. da jeg var højgravid i juni-juli.

4. Man kan shoppe amok i babytøj på januar udsalget.

5. Bebs når at få en bedre størrelse inden det bliver rigtig varmt. Og man har fri hele sommeren.

6. Kvalmen kommer til at ligge i den lyse tid, så man ikke skal ligge der i de mørke morgner og have så ondt af sig selv.

Der er sikkert flere. MOn ikke.

Nogen ville sikkert mene, man først skal fortælle det når man er 12 uger henne. Sådan er jeg bare ikke. Jeg fortæller jo alle alt. Jvf denne blog. Og hvordan skal man kunne gå på arbejde hver dag og snakke med de samme mennesker, uden at de ved noget så væsentligt om en? Og hvordan skal man kunne skrive blog, hvis man skjuler sådan noget? Og hvad så, hvis man mister den!? Ja, så mister man den. Sandsynligvis fordi der var noget galt med den, og nok ikke fordi man har skrevet om det på nettet. Tror ikke den menneskelige fysisk fungerer på den måde. Folk mistede jo også børn før internettet blev opfundet, ikke? Og selv hjemmegående kvinder, der ikke har noget arbejde at fortælle det til, kan miste. Og hvis det skulle ske, så er det også meget nemmere at folk ved, hvorfor man er ked af det. Synes jeg.

Men sådan er det så. Fra storbypige-shoppe-blogger, til ganske kort flirt med haveblogging og så til babyblogger. Men det var jo også sådan alle de her skriverier startede i sin tid, med Klara. Så ringen er faktisk sluttet. Og nu skal vi igen have sjove historier om børn der er i fare for at blive kastet ud fra 4. sal (nårh nej, det sker ikke :-)) og søvnløse nætter og andre menneskers latterlige kommentarer. Alletiders. Glæder mig allerede.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

38 Responses to Jeg er gravid

 1. Takashimaya skriver:

  Vildt! Tillykke!

 2. Pigen skriver:

  Tillykke!!!
  Vildt, at der er bid i første forsøg – så når man ikke at blive utålmodig 😉 Så hurtig vil jeg også gerne være engang…

 3. Ann-Therese skriver:

  Tillykke. Jeg (ny læser) havde faktisk lidt på fornemmelsen, at det var det, der gik for sig (spiralen og nu graviditet) – kunne ligesom læse det mellem linjerne, eller er måske bare på samme frekvens som dig? ;o) Dette indlæg kunne nemlig være skrevet af mig. Jeg er nemlig i nøjagtig samme situation som dig; gravid med det samme med nummer 2, chokeret, spændt og bosat i Vanløse.
  De bedste hilsner med ønsket om en dejlig graviditet, Ann-Therese 13+3
  PS: Vil gerne dele min blogadresse med dig (hvis du tilfældigvis skulle mangle blogs at læse med på), men er for privat til at poste den her. Har tilføjet min mailadresse.

 4. Mette skriver:

  Tillykke!!! Det vil passe mig perfekt med en masse indlæg om babyer. Jeg skal også have en mere, som er lavet på 1 forsøg 🙂
  Kh Mette 24+2

 5. Stine skriver:

  Tillykke med det. Selvom det dog skræmte mig lidt det med spiralen. Jeg har selv en hormonspiral som min læge næsten ikke kunne sætte op – gad vide hvordan det skal gå når den engang skal ud :8: Måske man til den tid bare skulle booke tid hos gynækologen først som sidst…
  Jeg glæder mig til at læse om babysnak – uden fare for at blive kastet ud fra 4. sal nu I er flyttet i hus 😉

 6. Suzy-Hang-Around skriver:

  Tillykke, hvor skønt for jer!

 7. Pernille skriver:

  TILLYKKKKKKKKKEEE glæder mig til at læse mere om projektet 🙂
  Mange hilsner
  Pernille Kristensen

 8. Jubiiiiiiii jubihuuuuuuuuuuuu. Jubi yeah yeah jubi jubi yeah yeah!
  Hold kæft han skyder med skarpt ham Stoffer!
  Kæmpe tillykke lillemor 🙂
  Nøjs manner jeg glæder mig til at læse med.

 9. Kathrine skriver:

  Jubii! Sådan! Tillykke! Jeg glæder mig allerede til de mange blogindlæg der forhåbentlig vil vælte ud i cyberspace fra december og fremefter… 😀

 10. Singleton skriver:

  Tillykke… En gang, siger du??? Hold da fast.. Nu er jeg jo kronisk single ikk, men er det ikke det det plejer at tage, sådan cirka??? Altså. .Hehe.. Nja, tillykke du og til Stoffer og Klara også.

 11. Moster Tulle skriver:

  Og endnu en gang til lykke – det var ikke længe du kunne holde tæt 😉

 12. Rikke skriver:

  Tillykke =) Det er fantastisk. Jeg sætter min opsparing på en knægt.

 13. Maria skriver:

  Hjerteligt tillykke, Julie – det er da bare skønt, at det gik stærkt 🙂 Jeg har min egen Clara fra juli 2002 – og for nøjagtigt ét år siden i dag tog jeg en dejlig positiv test, som nu er endt ud i en skøn lille Magnus, som blev født 1. marts 🙂 Han er absolut ikke lavet i første forsøg (som Clara ellers blev – eller nærmere i første ups :-)) – men alligevel så synes jeg I aber lidt efter, for jeg havde termin den 19. februar i år 🙂
  Jeg glæder mig meget til at følge med i graviditet og det hele – dog vil jeg nu sige, at ulempen ved at være ny-gravid om sommeren (for mig i hvert fald) var, at jeg sov den væk 🙂
  Knus fra Maria

 14. Trine skriver:

  Tillykke – hvor er det skønt at høre…. Jeg glæder mig til at følge med i graviditet og senere også baby!!!

 15. ully skriver:

  Tillykke 🙂 Jeg stemmer altså stadig på et bryllup også 🙂

 16. Mette skriver:

  Huttelihut!
  Weee … hvor er det en skøn nyhed …! Også jeg glæder mig til at læse med, mens den lille spire er bosat i din et-værelses under maveskindet …
  TIL LYKKE! :o)

 17. Hanne skriver:

  Hold da ferie – det er sgu effektiv sex 😀 Stort tillykke til jer alle tre – snart 4!

 18. Signe skriver:

  Stort tillykke, Julie.
  Jeg læser reglemæssigt med på din blog, men poster sjældent en kommentar.
  Denne gang skulle du dog ikke snydes for en lykønskning.
  Glæder mig til dine fremtidige indlæg

 19. Joan skriver:

  Også stort tillykke herfra 🙂
  KH Joan

 20. Karen skriver:

  Tusind tusind tillykke!!
  Hvis du have levet inden præventionen blev opfundet ville du have haft 100 børn nu!! Eller.. fire, i hvert fald.
  Glæder mig til at følge med – er totalt skruk, og en eller anden måde skal man jo udleve det på, ikke?? 🙂

 21. Sanne skriver:

  Stort tillykke – det er dejligt at du så effektivt arbejder på at rette op på ungdommen i Vanløse, jo flere velopdragne unger vi kan producere, jo bedre bliver fremtiden jo :o)))

 22. Annika skriver:

  BullsEye!!!
  Og den der cliffhanger -den var da ret så gennemskuelig… eller har jeg mon små bebser på hjernen…
  Tillykke i hvert fald!

 23. Marie skriver:

  Endnu engang tillykke Julie. Bare så sejt. Og så i første hug! Vildt.

 24. KaDaHoe skriver:

  Tillykke 🙂

 25. Therese skriver:

  Tillykke ! Hvor er det dejligt 🙂

 26. Suzy Q skriver:

  Tillykke x 7 milliarder!!! 🙂

 27. Mille skriver:

  Tillykke

 28. Miss Blues Eyes skriver:

  Iiiiiiihhhhh, hvor dejligt! Stort tillykke herfra!

 29. Katja skriver:

  Hvor vildt – så går man her og er off-line i 2 uger og så går du rundt og er gravid og jeg vidste det slet ikke……
  Stort tillykke – det er da vildt så fertile i er sammen.
  Knus katja

 30. Jens skriver:

  Du er tilgivet de mange detaljer – faktisk tror jeg at nogle mænd gerne vil have lidt flere detaljer om indskuddet ;o)
  Tillykke til Jer begge…glæd Jer til at blive endnu større – ..altså familien, ikke dig Julle ;o)

 31. Lone skriver:

  Har jo alllerede lykønsket dig adskillige gange, men gør det gerne igen: Til lykke.
  Er i øvrigt 112% enig med dig i det med at “sprede det glade budskab”. Har aldrig fattet hvad det var med de 12 uger som var så magiske….hellere dele glæder og evt sorger med dem man holder af. Men nu bliver der jo kun det første til dig, ikke?

 32. Sanne skriver:

  Jeg vil også slutte mig til TILLYKKE-flokken!
  Hvor er det bare godt for jer, selvom træningslejren var så kort. 🙂
  Og se nu at få skiftet til sommerdæk, inden det ikke kan betale sig og I ikke har tid!
  mange e-knus
  Sanne

 33. Bodil skriver:

  Tillykke endnu en gang. Tænkte nok du ikke kunne holde på DEN hemmelighed ret længe 😀

 34. Karen skriver:

  Sikke en dejlig nyhed! Stort tillykke til jer alle tre! Jeg havde termin med mit foreløbigt eneste barn den 28. februar i år så jeg kan tilslutte mig punkt 2,3,4 og 5 Og vil give dig ret i at det er genial planlægning (måske lige bortset fra hvis det bliver et skudårsbarn – men så må du jo klemme ballerne sammen til den 1. marts!)
  Glæder mig til babyblogging og særligt da jeg ikke kendte din blog da du babybloggede om Klara men nu er jeg med fra starten!!

 35. Grith skriver:

  Har jo allerede sagt tillykke;-) Men endnu engang, vildt i første forsøg, ja mere skal der jo ikke til;-) Så kunne du ikke holde på den gode nyhed længere, hva´:-) Forstår det udemærket. Lev og lad leve, ik.
  Glæder mig til at læse masser af gravid-indlæg;-) Vi kommer da til at have barsel sammen i ½ års tid, eftersom min barsel først slutter i august 2008, såh mon ikke vi kan nå lidt RC-shopping;-)
  Pas på dig selv, ta´den med ro og alt det der, ik;-) Og vær glad;-) Meget glad;-)

 36. SofieMaria skriver:

  Tillykke Julie!
  Hilsen en babyfanatiker fra Odense:)

 37. Mariahønen skriver:

  Tillykke – hvor er det skønt at vi i lidt tid endnu kan være gravide samtidig. Jeg klarede den dog ikke SÅ hurtigt som dig, men 2 måneder var heller ikke længe – efter at have været på p-piller i årevis.
  Jeg glæder mig til at følge med!
  Knus

 38. Lena skriver:

  Tillykke 😉
  Jep der er mange flere fordele ved en februarfødsel. Her er blot nogle stykker:
  7. Nyt smart nattøj (ikke kjole, ikke vente-nattøj) er påkrævet pga. kulden når man er oppe for at amme om natten.
  8. Man kan nyde lyden af fuglsang, når man sidder i sit nye nattøj og ammer tidligt om morgenen (i marts og april måned).
  9. Det ældste barn sover ok længe, fordi det stadig er mørkt udenfor kl 4, 5 og 6 om morgenen.
  10. TV sender gode film om aftenen, som man kan optage og se næste dag, mens man ammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.