Den store jubilæums dag

Der var engang en pige, som hellere ville have været til Kylie Minouge koncert. Men held i uheld var, at ingen af pigens veninder ville med, for de skulle allesammen læse til eksamen.

I stedet gik pigen til indflytterfest hos en bekendt, og dér mødte hun helt uforvarende manden i sit liv. Om end han var ryger, hiphopper, ikke kunne lide katte og gerne altid ville bo i København – med andre ord, han var altså helt forkert – så var pigen bare så nysgerrig, at hun måtte se, hvad det førte til. Nysgerrighed dræbte som bekendt smedens kat, og det gik jo hverken værre eller bedre, end at pigens nysgerrighed fik gjort hende gravid fire måneder senere. Så kan hun måske lære at trække snuden til sig?

Nej, det kan hun ikke, for hun er stadig nysgerrig. Nu er det 5 år siden i dag, og der er stadig masser at udforske og opdage. Det har bestemt ikke været lige ud af landevejen hele vejen, og vi blev enige om i morges, at vi fortjener hver en medalje (det er så her, jeg var så forudseende at købe øreringe til mig selv…) for de her 5 år. Der har været kriser og søvnløse nætter og kolik-ørebarn. Der har været umodenhed, latterlighed og fjollethed.

Men der har også været kærlighed. Og stædighed og omsorg og vilje. Og evnen til at vokse sammen, i stedet for i hver sin retning. Vi er i dag endnu bedre sammen end for de der 5 år siden. Vi taler bedre sammen og de uenigheder der opstår får ikke lov til at vokse ud af proportioner (ret ofte). Og frem for alt, har det stort set aldrig været kedeligt. Men hvis jeg lige må have lov at strø lidt malurt i bægret her, så er det nok det man skal til at passe på nu. Fremover. Kedsomheden der indfinder sig når nyforelskelse er en saga blot og hverdagen kører sin vante gang. Det er selvfølgelig ALDRIG noget problem for MIG. JEG er fandme ikke kedelig! Nej nej.

Nå, og det andet jubilæum: ta daaaa I dag er det et år siden vi overtog det nye hus. Det er ikke et år siden vi flyttede ind – det gjorde vi først d. 18.8. efter instandsættelse osv, men det er et år siden det blev vores. Mit, my precious. Og det er også en væsentlig del af årsagen til, at vi i dag kan fejre det første jubilæum på de 5 år. For havde vi siddet på den 4. sal på amager endnu, så var vi mindst gået fra hinanden, og muligvis havde der også foregået mord. På en eller flere personer i husstanden.

Og nu havde jeg ikke lige tænkt over det, men der er faktisk endnu et jubilæum i dag. Det er ikke mindre end 10 år siden at storebæltsbroen åbnede. Det er da også ret monumentalt. Hmm – så burde jeg jo faktisk have købt mig selv 3 par øreringe, og ikke kun 2…

Vi kan lade den symbolisere min kærlighed til ham den anden? Lidt op ad bakke, men skide flot udsigt? Jøsses, hvor corny…

symbol

OPDATERING   OPDATERING   OPDATERING

Okay, NOGEN har lige sendt mig stor rød buket her på arbejde!!!! Med cellofan og rødt silkepapir!!! Roser og hele svineriet!! Og et kort, hvor der bare står; JEG ELSKER DIG.

Jeg håber virkelig den er fra kristoffer….? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Den store jubilæums dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.