hov

– hvad skete der lige med weekenden? Lynhurtigt forbi, synes jeg?

Jeg har ikke nået noget som helst. Eller okay, i går var vi i IKEA og købe lidt sager der manglede, men vi fik ikke skabet og vi fik ikke madrasserne. Jeg egner mig bare ikke til det IKEAcrap. Altså måden man skal handle på. Så er noget en selvbetjeningsvare, noget skal udleveres i vareudleveringen, noget skal man selv slæbe, noget skal man kontakte en medarbejder for at få et print på det osv osv. Og der er altid en million kunder og kun 2 ansatte man kan henvende sig til.

Jeg er meget mere til den type butik, hvor man går ind, peger, afleverer sit dankort og går igen. Jeg mister simpelthen tålmodigheden, når butikken tilsyneladende forsøger at gøre det så svært som muligt for mig at købe noget. Det er meget svært for mig, at forstå.

Og jeg HAR prøvet at købe mine ting over IKEA´s hjemmeside. Men så kan man ikke få de skabslåger jeg præcis vil have. Og den siger hele tiden at den rullemadras jeg vil have, ikke er hjemme. Selv om de ude i butikken sagde, at de havde 3 på hylden. Men nu har jeg opdaget, at man også kan ringe til dem og bestille, så det prøver jeg i morgen.

I dag har vi været til min venindes fødselsdag hele dagen. Sådan en dag i valbyparken, med sol og frisk luft, det tager fuldstændig livet af mig. Jeg er helt udmattet. Det er Klara til gengæld ikke. Og hun har ikke engang fået noget med sukker i dag – kun jordbær. Hun er simpelthen high on life… 

Fredag havde vi en rigtig god jubilæumsaften. Klara kom i seng, vi fik sushi og champagne og byttede massage. Og så en film.

Nå. Jeg er træt. I må ha´ det. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to hov

 1. julie skriver:

  Ja jeg giver snart op. Jeg ringede og kom ret hurtigt igennem, men til en eller anden medarbejder, som slet ikke sad i salg… suk. Og hun sagde, at hjemmesiden kørte igen nu – men den vil stadig ikke tage imod min bestilling. SUK. Vi ender vel med at må derud igen. SUUUUUUK. Ville ønske jeg kunne finde et tilsvarende produkt, til en tilsvarende pris – et andet sted!!!

 2. Karen skriver:

  Forbered dig på en lang tlf.samtale hvis du ringer og bestiller hos IKEA!! Jeg prøvede for nogle måneder siden fordi deres betalingssystem på nettet ikke fungerede og fik desværre en helt nyansat i røret. Meget sød men hun havde vitterligt ikke sat sig ind i det bestillingssystem – Jeg sværger! jeg brugte præcis 32 min i røret med hende udover den forudgående ventetid. Det er for meget når jeg bare skulle have et skab, en seng, en reol og nogle sengeskuffer. Og jeg havde jo alle bestillingsnumre og navne osv.
  Men jeg ønsker dig god IKEA-karma til når du ringer.

 3. Kirsten skriver:

  Det kan godt være det bare er mig, men hvis jeg går ind på ikeas hjemmeside for at købe over nettet, er der ca. 0,9 % af varerne, der kan købes på den måde. Man skal da være ualmindelig heldig, hvis det lige er de varer, men har udset sig.

 4. Lars Sejr skriver:

  Hej Julie
  Glimrende blog – den vil jeg da følge med i lidt oftere :-)!
  Kig også gerne forbi min forholdvis nye side, og sig hvad du synes.
  God onsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.