Krimi give away

Jeg har tre krimier liggende, som du kan vinde NU. Men der er den bizarre regel, at du skal kunne modtage/hente dem i Vanløse. Jeg har simpelthen ikke penge til at sende den slags bunker rundt med post danmark, du!

Det drejer sig om disse tre:

20130305-224720.jpg

De er alle tre helt forfærdeligt uhyggelige, med gravide kvinder der bliver myrdet og mødre der uretmæssigt holdes fra deres børn og unge mennesker, der kommer galt afsted. Det er nervepirrende, grumt og næsten for meget for mig. Jeg tror, jeg er ved at være færdig med krimibølgen. Men du kan gå din påskeferie i møde med tre virkelig velskrevne og kuldegysfremkaldende bøger. Bare skriv en kommentar, og vær i stand til at hente dem i Vanløse. Eller måske Gilleleje.

Nina Sahl er sluppet rigtig godt fra sin debut, Den sidste dag med uskyld. Selv hvis du ikke vinder den her, så lån den på biblo eller køb den – den er vildt spændende. Nina er fra Ballerup, så hun er jo næsten min nabo og hun har selv doneret en bog til den her give away. Tak for det!

Annika von Holdt´s Pantomime er næsten for meget for mig. Mødre der bliver snydt og anklaget for ting og frarøvet deres børn – det er jo ikke til at holde ud! Og hvordan skal det dog ende??? Springflod er skrevet af makkerparret Börlind, som også står bag tv-serien om Martin Beck og er god, svensk krimi når det er bedst.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

27 Responses to Krimi give away

 1. Daisy skriver:

  Smutter gerne til Vanløse efter en omgang gratis bøger 😉

 2. Lisbeth skriver:

  Kigger søreme også gerne forbi mit gamle nabolag og henter flere bøger til samlingen. 🙂

 3. Ane skriver:

  Jeg bor i London, så det er ikke så nemt for mig selv at komme forbi, men min farbror bor i Vanløse. Han kommer på besøg i London om et par uger, og jeg er sikker på at han gerne vil hente dem og tage dem med til mig 🙂

 4. Karen skriver:

  Jeg elsker krimier 🙂 og kan sagtens hente i Vanløse 🙂

 5. Ann-Therese skriver:

  Jeg trænger virkelig til en god krimi – læser alt for meget tung teori og alt for lidt for fornøjelsen.
  Kommer gerne forbi Vanløse.

 6. Ollie skriver:

  Jeg kommer så gerne forbi i Vanløse! Så kan jeg også lige runde Rend & Hop og få købt sko til ungerne…

 7. Erika skriver:

  Åh, må jeg være med, hvis jeg ikke kan hente dem, men gerne selv vil betale portoen, hvis jeg vinder? 🙂

 8. Mette skriver:

  Jeg er allerede i Vanløse og også snart på vej på påskeferie med bedsteforældre til at passe barnet, mens jeg læser krimier!

 9. Julie skriver:

  Jeg elsker krimier, læser faktisk ikke andet, så jeg er klart på Nina og Annika (har læst Springflod).

 10. Rikke skriver:

  Jeg trænger til noget andet læsning end videnskabsteori og henter gerne i Vanløse 🙂

 11. Cristine skriver:

  Yes yes yes yes. Og jeg kommer også.

 12. Charlotte skriver:

  Jeg henter gerne i Vanløse. Kan ikke leve uden at læse hver dagnog er ikke blevet træt af krimierne endnu

 13. Pia skriver:

  Uhhhh, kommer også gerne forbi… og trænger til at læse noget andet end snask… eller snask på en anden måde i hvert faller…

 14. Sidsel skriver:

  Jeg kan hente i Vanløse, alternativt i børnehaven 🙂

  Sidsel

 15. Iben skriver:

  Uhh, det kunne være fedt til påskeferien i et koldt sommerhus i det vestjyske. Jeg henter gerne.

 16. Lene Balch Olsen skriver:

  Jeg vil gerne vinde krimi’er og jeg bor næsten ved siden af Vanløse 🙂

  Lene

 17. Husmoder skriver:

  Jaa!! Så fik jeg da lige ledt min eksamen helt ud på et sidespor.. Hvis jeg vinder. Men jeg kommer gerne til Vanløse!

 18. Helle skriver:

  jeg kan godt komme forbi vanløse 🙂

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

 19. Konen skriver:

  Jeg kan komme forbi Vanløse til sommer…?

 20. Camsen skriver:

  To af dem står højt på min bogliste, så bare sig til, så kommer jeg til Vanløse 😉

 21. Sofie Sommerlund skriver:

  Jeg har også sagtens mulighed for at kigge forbi vanløse, så jeg kommer også gerne drønende på min cykel.

 22. Karen skriver:

  Kan nok lokke svigermor forbi Vanløse, hvis hun også får lov at læse bøgerne:0)

 23. Pernille skriver:

  Min krimiperiode er så absolut ikke forbi. Så jeg kører gerne over dæmningen eller sender min mor, for modtagelse i Vanløse 🙂

 24. Cille skriver:

  Jeg kan sagtens hente :-). Fed præmie så jeg er med!

 25. chris10na skriver:

  ÆÆLLLsker krimier og i sær de svenske – og så bor jeg i Brønshøj 🙂

 26. Clarke skriver:

  Jeg vil ikke udenfor en dør før det bliver forår! Kommer først til vanløse når solen titter frem og man lige kan nyde en kop kaffe udendørs. Men hvis du kan vente så længe så vil jeg gerne være med i konkurrencen og så kan det endda være at du vil nyde kaffe med mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.