Drømme

Hvis nu jeg fik et af de der jobs jeg har søgt i Nyk. F., så kunne vi købe det her hus, og lægge så mange kontanter ind i lånet, at vi ville kunne sidde for samme månedlige ydelse, som vi i dag giver for den her gamle 2 vær. på 4. sal… Det er da tankevækkende. Og der ville stadig være penge tilbage til nye møbler og lidt maling.

Huset

Hvad venter du på, Julie, spørger nogen nu. Jeg venter på et job. Mindst en af os skal have en normal indtægt.

(tryk på billedet for at se hele salgopstillingen. Det er oven i købet med smeg komfur, så jeg ville føle mig helt hjemme!)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Drømme

 1. Farmer skriver:

  Det ligner et godt køb.
  Hvor jeg dog håber for dig, at du få jobbet.
  Jeg syne strategien er rigtig fornuftig: Først job, så hus.
  En fordel ved lejebolig er jo, at man hurtigt kan flytte.
  Hva’ mæ ham manden der? Skal han så pendle æller va’?

 2. Tina. skriver:

  Hvor FEDT et hus… så forstår man jo ikke at man lige har givet 3 mill. for et i Hvidovre – der oven i købet er mindre og i umiddelbar dårligere stand…
  Tina.

 3. kriss skriver:

  Nej du sku ej;-) sender hende i Neye – der kan hun jo nok finde noget andet, hun vil gerne ligne en dame siger hun – forstår jeg hende så ret at jeg ligner en dame? – eller tror hun hun med den rigtige taske har bedre chancer end jeg???
  Ja hvad hulen ved jeg lige?
  knus

 4. Sanne skriver:

  Det var da godt nok et fint hus – tømmeren siger der skal nye vinduer i, men det var også det eneste han kunne finde på, så det er bestemt i god stand :o) Men det er jo langt væk – godt man kan købe design og mærkevare online :o))) Jeg håber for dig at alle planer flasker sig en dag. Hvordan går det med cisternen?

 5. Julie skriver:

  @Sanne – jamen så må din tømrer jo komme og sætte nye vinduer i, mens vi to shopper mærkevarer over nettet og ungerne hærger resten. Cisternen passer sig selv. Nogen gange er der vand i den, andre gange er der ikke. Har fået et nr. på en af min søsters gamle venner, som vist nok er vvs´er, så måske prøver jeg ham. Har ikke hørt mere fra din dér, som ellers lovede så godt.
  @Tina – i det mindste skal I ikke pendle så langt…
  @Farmer. Ja, han må pendle. Eller også må han være heldig og få noget dernede. De har vist en enkel virksomhed eller to, som kunne være en mulighed. Pendleri er en ulempe, men virkelig svært at undgå i vores situation.

 6. Julie skriver:

  Nu er det jo en kendt sag, at de rette accessories fjerner fokus fra ens person. Således kan den rette taske tage mindst 10 kg. af din kropsvægt. Måske hun bare vil camoufleres?

 7. Kriss skriver:

  Og jeg som ikke troede at vi havde samme smag i hus……….Men nu viser de jo ingen have billeder – lige dét kan godt skræmme mig lidt, er jo mest til sådan ca 25-30 m2 belagt med fliser og krukker. Men ellers fedt hus, tænk hvor meget man får for pengene hvis man ikke insistere på at bo på FRB.
  knus

 8. Julie skriver:

  Der står at der er en lille nem have. Det må jeg jo så nøjes med. Så må jeg finde en gårdbutik i nærheden og handle dér i stedet…

 9. Kriss skriver:

  Ok, så er det måske alligevel lige et hus for mig – gider bare ikke pendle.
  Min chef vil gerne vide hvor du har købt min Luella kopi – hun er ok, så hun må godt få det at vide.
  knus

 10. Farmer skriver:

  Passer det oplyste grundareal, er der en bebyggelsesprocent på ca. 45.
  Med lidt indkørlsel osv. bliver der ikke meget have at passe.
  Men som vores gamle karl sagde:
  “En stor have er en stor plage”
  På fynsk:” Ei stor hau er i stor plau.”
  Så må du finde et sted i nabolaget at plukke Guldborgæbler.
  Det er en lokal æblesort dernede fra, som smager fortrinligt. Har selv et ungt træ, som bærer ubeskriveligt mange æbler med ubeskrivelig god smag.
  Se om det på http://www.guldborghave.dk

 11. Julie skriver:

  Kriss – din chef er for sent ude. Luella kopien er købt i Neye, men det var sidste vinter. De har den ikke mere. Jeg skulle have startet en bud-krig, ja jeg skulle!

 12. John skriver:

  Ja, det ser rigtig flot ud 🙂

 13. kriss skriver:

  Ja, det er absolut ikke umuligt. Gad vide om det er de rigtige tasker der har gjort at jeg har smidt 10 kg de sidste 8-9 måneder? har tænkt og tænkt over hvad det kan være for jeg spiser det samme….
  knus

 14. Julie skriver:

  Kriss, for fanden – den slags vil vi slet ikke høre om på den her blog.

 15. kriss skriver:

  Onskuld!:-) har en teori om hvorfor, og hvis den passer, så ville jeg sku hellere veje 20 kg for meget 😉
  Men jeg skal nok holde min mund hvis der uforvarent ryger flere af slagsen – det LOVER jeg!
  knus

 16. Bodil skriver:

  Hej Julie – lækkert hus, og så til den pris!!! Og så langt et der da helller ikke til Falster. Held og lykke med jobsøgningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.