Ferie med mening

Nå, men så sagde Kristoffer til mig, den anden dag, “er du klar over, at du ikke har blogget siden d. 22.6.?” Og næh, det kan jeg da godt afsløre, at det havde jeg ikke styr på. Vi har været i sommerhus og jeg har lagt min hjerne et eller andet sted ovre mellem mojitos´ene (mojitaerne? mojitonsere?) og de 25-30 bøger jeg har lånt og planlagt at læse inden udgangen af juli.

Hvad skal jeg overhovedet skrive om? Jeg laver ikke noget. Vi forsøgte at bade hver dag i det sommerhus, men selv det lykkedes ikke altid. Det blæste meget og der var store bølger. Her burde jeg sætte et billede ind, men jeg kan ikke engang huske hvordan man gør det. Tænk dig til det så. Bølger. Sand. Vind. Små lyshårede piger med lange brune arme og store blå øjne, der ikke står stille på billedet.

Men så fungerer verden jo sådan som den nu gør, og straks jeg sendte den her “arrg hvad med den blog???” energi derud, så kom der noget tilbage. Et tilbud om gæsteindlæg. Ja, og jeg vil kalde det ferieafløsning, for det er jo så moderne herovre på de store blogs. Se bare hvordan alletiders yndlings ordgøgler Marie slår sig løs hos Beautyspace. Hænderne op dem der gerne vil have Marie får sin egen blog igen!

Der skete det, at min diametrale modsætning David sendte mig en mail. Han var faldet over min blog på blogtoppen.dk og min beskrivelse af mig selv som “en eventyrlysten tryghedsnarkoman”, med mand og børn og det der almindelige liv. Og han er bare eventyrlysten. David har solgt alt og blaffer til Kina. Fra Danmark. Blaffer.

Først tænkte jeg whaaat? Og hvad sker der for de der 22 årige? Men så kom jeg til at læse Davids blog og min eventyrlyst slog lidt igennem – det er den der får mig til at sige ja til næsten alt, og det der til sidst overbeviste mig var, at hans mormor kommenterer på hans blog. Hvis man blaffer til Kina og ens mormor følger med på sidelinien, så er det i orden.

Så mens jeg overvejer at rense tagrender, og ellers sover til kl. 10 og muligvis når 3 vaske i dag, så kan I hygge jer med David.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ferie med mening

 1. Marie skriver:

  Åååårh, Julie. Du er bare den sødeste i verden. Og MIN yndlingsblogger. Men ferie må du godt få og jeg vil da glæde mig til at læse om Davids eventyr.

 2. berit jensen skriver:

  Hej Julie
  Dejligt med ferie, det lyder fantastisk 🙂
  Har du nogle spritnye bogtips? Jeg har lige efter dine anbefalinger læst Sandheden om Amelia og Liv efter Liv. Begge super gode! Især Liv efter Liv har gjort et stort indtryk på mig!
  Jeg har også netop læst Opland, hvis du kender den, den var også god
  KH Berit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.