Hov

Nå? Men mens vi har haft travlt gik juni. Jeg har personligt haft så meget om (og mellem) ørerne, at jeg først i dag for alvor kom i tanke om, at jeg har fødselsdag i morgen! Så ingen opskruet stemning og alenlange ønskeindlæg herfra.

Hvis vi skal samle lidt op, så er det største nok, at jeg har fået nyt job. Pr. 1.8. er jeg fuldtids børnebibliotekar i Kulturstationen Vanløse. Det er så perfekt, at jeg ikke engang selv helt har forstået det endnu. Jeg skal cykle på job. Og der kommer mange flere børn. Ellers ved jeg ingenting helt endnu.
Den sidste uges tid har jeg været lidt for meget ovre i amygdala, og alt er alarmtilstand og meget farligt. Hvad har jeg dog gjort, tænker jeg, hver gang jeg ser på mine kolleger i Gilleleje. Alt det, de har været for mig i otte år! Det er meget. Der kan næsten ikke sættes ord på. Men der har været perioder, hvor de – og det at der er Faxe kondi dåser i køleskabet deroppe – har været de bærende argumenter for overhovedet at stå op. Groft sagt.

Men jeg ved godt, det bare er nu. Om en uge har jeg fire ugers ferie, og så starter jeg på det nye. Og det bliver godt og spændende og dejligt.

Først skal jeg lige have fødselsdag. Og måske fordi vi har rendt rundt i nogle jordbærmarker i dag, og plukket selv, har jeg tænkt på min mormor og hendes søster. De er aldrig kommet til min fødselsdag uden en buket fra haven, med sølvpapir om stilkene. Så jeg har plukket af mine egne mormorblomster, til mig selv.

20140622-155453-57293360.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Hov

 1. Anette skriver:

  Nej hvor bliver det dejligt for dig – og tillykke med i morgen 😉
  Og tak for læseforslag

 2. Jette Ninette skriver:

  Tilykke med fødselsdagen og det nye job 🙂 Sikke en fin buket. Der er intet som en fin buket, der kan gøre en glad.

 3. Sanne skriver:

  Tillykke med det nye job. 🙂 Og fin tradition med mormorbuketten, måske jeg skulle lave en til mig selv.

 4. Christine skriver:

  TILLYKKE! Både med føds’dag og nyt job :O)

 5. Kian skriver:

  Mormorblomster er bare noget helt specielt 🙂

 6. carina skriver:

  Juhuuuu, så bliver du bibliotekar på mit lokale børnebibliotek. Fedt! Tillykke med det – og tillykke med fødselsdagen 🙂

 7. Cille skriver:

  TILLYKKE – de er heldige i Vanløse. Og meget uheldige i Gilleleje. Og os med – da sommerhuset vi frekventerer meget jævnligt ligger i Gilleleje!

  Men fedt at du kan cykle på arbejde – det er guld værd. Hver morgen cykler jeg langs langelinie kaj og nyder, at bo og arbejde lige her midt i hovedstaden! Og jeg er sikker på, der også er skønne kolleger i Vanløse. For let’s face it – til tider er kolleger det, der gør det!

 8. Farmer skriver:

  Et forsinket tillykke herfra.
  Sådan skal buketter være! Ingen købebuket overgår selvskabte buketter.
  -Uanset om de er fra haven eller grøftekanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.