For ¤7%#!!*^§ noget p..

Øv, så gik det også op for mig, at U2 billetterne bliver solgt gennem www.billetlugen.dk – ikke et sted, jeg har de bedste erfaringer med!

Nu f.eks. for nogen mdr. siden, da vi desperat forsøgte at købe billetter til REM af dem… Min søster stod ved Fona – deres samarbejdspartner – i svendborg. Men ak – de havde valgt at sælge 10 billetter. 10 stk!!! Og hun var nr. 4 i køen, og dem før hende købte alle 10. Min kæreste prøvede at komme igennem på deres hjemmeside – og hver gang det lykkedes og han nåede til trin 3 i bestillingen, så frøs siden fast! Det samme skete for mig, hvor jeg sad på arbejde, så jeg løb de 2 min. ned til Fona på strandvejen. Billetterne havde da været til salg i under 10 min., men de havde heller ikke flere dér. Så jeg løb tilbage og blev smidt ud af hjemmesiden nogen flere gange, mens jeg også sad i tlf. kø. Efter næsten en time med røret hængende mellem øre og skulder kom jeg mirakuløst igennem og fik mine 2 billetter.

Men nogen udpræget succes oplevelse var det ikke, og mit indtryk af deres firma er ikke det bedste. Det virker ikke, som om man helt er gearet for den slags stormløb?

Så nu har jeg ondt i maven igen. Jeg kunne jo have meldt mig som medlem på www.U2.com og fået forkøbsret, men det er for sent nu og jeg kan også læse på siden, at der er store problemer med det og at man faktisk ikke kan være sikker på at få de billetter man er garanteret ved indmeldelse. Så gider jeg altså ikke give over 300 kr. for det…

Men hvad er strategien så d. 7.2. kl 10? Placér så mange som muligt, ved så mange forskellige Fona'er som muligt. Hav masser af strøm på telefonen, så man også kan ringe dem op fra starten af. Giver måske også online bestillingen en chance mere, men regner ikke med at den vil virke.

Jeg har overhovedet ikke nerver til den her ventetid.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to For ¤7%#!!*^§ noget p..

 1. Karin skriver:

  Øv, det kan de da ikke være bekendt! Jeg håber, at det også lykkes denne gang.
  Hvordan gik festen?
  Jamen, det er nok bare mig, der har været lidt tungnem, men så er det jo godt, at man kan lure sig frem til in-stederne 🙂
  Jo, det er den butik, jeg skrev om. Der skal laves meget, men Peter måtte give mig ret i, at den ikke er helt dum. Især ikke hvis det kan kombineres med den store udendørsservering 100 meter væk.
  Lige nu er leder jeg efter hvem, der har bestemt, om man må lave mad dér. Ingen vil kendes ved det. Og så er det jo svært at søge dispensation.
  Den anden del af projektet skal jeg til møde med kommunen om engang efter valget sammen med formanden for udvalget.
  Så lige nu sker der faktisk ret meget, selvom jeg slet ikke kan være sikker på, at det ender med at blive til noget – mærkelig situation. Men det vil lykkes tilsidst en dag.
  KH
  Karin

 2. anonymus skriver:

  Ah, dejligt at høre en der har de samme dårlige erfaringer m. Billetlugen. Sjældent har jeg haft mere frustrerende oplevelse end den gang jeg skulle bestille billetter til Neil Young Koncert. Deres website frøs netop fast, hver gang man troede at NU var man igennem. I butikkerne var billetterne solgt. Og så sad jeg i over halvanden time i telefonen, før jeg endelig kom igennem og fik noget nær de sidste to billetter. Lortesystem.

 3. T. Larsen skriver:

  Hvem vil købe 2 billetter til REM i Horsens lørdag den 26. juni 2005?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.