for pokker Klara


endnu en af de der dage. Kan bare ikke overskue noget som helst når det er sådan.
Klara vågnede kvart i 7 og ville op. Det kom hun så. Da hun så blev formiddags-træt prøvede vi at få hende til at sove. Det ville hun ikke. Så prøvede vi igen. Det ville hun ikke. Så prøvede vi igen – så tog hun en halv time. Så vågnede hun, og begyndte med det samme at gnide øjne og gabe igen.
Så skulle stoffer desværre i skole og så var der bare Klara og jeg tilbage.
Kl. lidt i 12 syntes jeg ikke hun kunne holde længere, men hun gad ikke sove med bryst, så det blev altanen. Men hun ville ikke overgive sig, så hun skreg og brokkede sig i 30 min. før hun endelig sov. Jeg blev iskold af at stå derude og da hun endelig sov, begyndte det at sne, så jeg frygtede jeg var nødt til at tage hende ind igen. Men det blev heldigvis ikke til meget.
Samtidig med at Klara skreg, begyndte den ene kat at hyle i sympati, som en anden hankat i løbetid. Hold da kaje en larm de to lavede i fællesskab – mine nerver sad uden på tøjet og jeg kunne godt have tænkt mig at tage den ene og slå den anden med 🙂 Sikke et cirkus…

Så sov hun kun en time, så var hun på banen igen. Jeg var slet ikke klar allerede, men hun ville ikke sove mere. Hele resten af dagen er ikke rigtig værd at beskrive. De eneste tidspunkter hvor hun ikke højlydt brokkede sig, var da hun lå på gulvet og fik fat i en ledning og lå og bed i den. Det måtte hun så ikke, så jeg fjernede den og så brokkede hun videre. Hun skubber sig hele tiden baglæns og bliver tosset når hun kommer ind i et hjørne eller sidder fast rundt om stoleben 🙂
Pludselig blev der stille igen – så var det fordi hun lå og slikkede på gulvet!! Helt ærligt Klara – du får da tilbudt bedre mad, så det burde ikke være nødvendigt.
Kl. 18 kom barnefaderen endelig hjem og overtog affodring og underholdning. Vi har fået puttet meget mere grød og mos i hende end sædvanlig her til aften og hun sov utrolig hurtigt og nemt, så jeg har lidt gode forventninger til natten. Tror jeg vil gå tidligt i seng selv, og prøve at få det bedste ud af det.
Ellers er der rytmik og kaffe-slaberads onsdag og det skal jeg lige love for at jeg trænger til. Havde ikke overlevet denne barsel uden alle de andre mødre-veninder.
Og det her med at stoffer er startet skole igen – det frygter jeg nok vi kommer til at høre mere om. Jeg er ikke vant til at gå alene hele dage med det her krævende barn, kan jeg godt mærke. Og jeg er så misundelig over, at det ikke er mig der er ude tre hele dage om ugen og sidder og snakker med andre unge, intelligente studerende, om alt andet end børn, og spiser min mad i fred, og suger lærdom til mig. I dag havde de et kursus der hedder computerspilsteori – så har de gudhjælpemig siddet og spillet pc spil i 2 timer!!! Helt ærligt??!!! Og de får SU for det! 🙂 Det vil jeg da også… ikke bare sidde her med fedtet hår, avokado pletter på tøjet og savl ned ad nakken…
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.