Til salg

Så har jeg sat min lejlighed til salg. En enkelt underskrift og pludselig ser fremtiden helt anderledes ud. Det føltes ikke som noget særligt at skrive under, men da mægleren kom med de der skilte som jeg skal sætte op i vinduerne, da kom det pludselig tæt på. På den meget håndgribelige måde. Er lidt nostalgisk men ikke særlig meget. Er mest spændt og meget klar rent mentalt.

Det gik godt med at se på villalejligheden i dag. Min mæglerven havde ingen alvorlige indvendinger, men mente vi lige skulle få tjekket el instalationerne og så skal der gøres noget ud af nyt på væggene, hvis det skal blive rigtig pænt. Fuld spartles, væv og maling. Og der mangler et stykke panel, der hvor der engang er blændet en dør. Men det er jo i den kosmetiske afdeling. Så jeg tror vi køber den, hvis vi kan få sælger med på vores krav. Dem får de i morgen.

Men nu flytter vi under alle omstændigheder. 4. salen er sat på markedet. Spændende at se, om folk vil ha' den…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Til salg

 1. Karen skriver:

  Jeg er frisk hvis jeg kan få den til under 1 mil. :p

 2. Julie skriver:

  Dream on, Karen 🙂

 3. Karen skriver:

  Nej, det kan sqi da ikke betale sig 😛 Får jo max et kvart værelse til den pris… hehe
  Men bare vent til der skal betales af på afdragsfrie lån *gnæk gnæk*

 4. tine skriver:

  Ajjj, hvor spændende.Håber du hurtigt kommer af med den.

 5. kriss skriver:

  Wau, spændende. Da jeg satte min forrige til salg gik det jo over al forventning. Skrev under med mægleren onsdag eller torsdag og tirsdagen efter skrev jeg under igen, denne gang på salget. Men det giver jo så lidt stress i den anden ende. Held og lykke med det
  knus

 6. Maya skriver:

  Og så får du verdens bedste næsten-nabo! Hvor er du bare heldig! 😉

 7. Lone skriver:

  Jeg kender en MF der mangler en lejlighed….

 8. julie skriver:

  En MF? MarineinFanterist? MorFar? MotherFucker? Medlem af Folketinget? Den står til 1.8, hvis det er?

 9. Lone skriver:

  Det sidste du 🙂 Jeg har nævnt det for ham, men han er socialist, så det der med at være boligejerkapitalist er lidt af en overvindelse. Det lyder da ikke som en urimelig pris?

 10. Sanne skriver:

  Hold da op en hurtig beslutning!! Håber alt flasker sig som I ønsker det.
  Nu fik jeg lige kigget på villalejligheden igen – hold da nøj, den koster 125.000 mere end vi gav for hele det her hus!! Verden er jo forrykt!
  Hvor skal vaskesøjlen stå??? Den er ikke med på Homes interaktive plantegning?!?!?

 11. julie skriver:

  Vaskesøjlen står i vaskekælderen, Sanne. Hvor der også er tørrerum. Og så hurtig er beslutningen jo heller ikke – det forekommer mig at jeg ikke har tænkt på eller snakket om andet, de sidste 2 år? Og nej, Lone, 1.8 er ikke en urimelig pris. Den er helt hæderlig. Men markedet er gået lidt i stå, der er rigtig meget til salg i mit område pt og jeg gider ikke have at det tager alt for mange mdr. at komme af med den. Det er prisen så sat efter. Og nu har jeg lige afgivet et bud på den i Vanløse…

 12. Grith skriver:

  Held og lykke med det hele, det bliver bare SÅ spændende:-)

 13. Sanne skriver:

  Smart med en kælder til den slags – især når man ikke bor på 4. sal :o) 1,8 for din lejlighed er da langt mere rimeligt end 2,35 for et halvt hus helt her ude… syns jeg i hvert fald. Det er jo kun fordi det er så ny en plan at jeg bliver overrumplet, jeg har jo brugt to år på at forlig mig med tanken om at du skulle til Vordingborg!! :o)

 14. Rie skriver:

  Ja al mulig held og lykke fra mig også. SÅ spændende altså.

 15. Maja skriver:

  Spændende! Håber alt flasker sig og du får både købt og solgt hurtigt – det er nemlig ulideligt at gå og rydde op og gøre rent hver gang, der er nogle, der skal komme og inspicere ens hjem, især hvis ikke de rent faktisk er potentielle købere.
  Og vildt ikke, nu sker der rent faktisk noget på det plan, inden du ser dig om, så har du både vaskesøjle og plæneklipper inden for rækkevidde 🙂

 16. Carina skriver:

  Aii spændende. Håber det hele falder på plads indenfor en overskuelig periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.