godnat og sov godt

Endnu engang er jeg irriteret over kommentarsystemet. Nu er der en Denise, som i går har skrevet en kommentar til et eller andet indlæg, hvor jeg nok har skrevet lidt om alle søvn-kampene med Klara. Hun spørger i hvert fald, hvordan det gik med godnat og sov godt – metoden. Det vil jeg så skrive her, for jeg kan ikke læse alle mine knap 300 indlæg igennem, for at finde den kommentar.

Det gik ikke særlig godt med den metode. Nok af to grunde; 1. jeg synes den er forkert. 2. klara kunne skrige meget højt og meget længe – hvilket leder mig tilbage til 1. – jeg synes det er forkert.

Den virker helt sikkert for mange, men man skal have temperament til det, og jeg synes, at barnet skal være gammelt nok til at forstå, at det ikke er forladt. Jeg synes, det er direkte skadeligt at anvende metoden over for en på f.eks. 3-4 mdr., da jeg mener at det kun skaber utrygge børn, som bare får søvnproblemer senere.

Med klara endte vi med at gøre det på den rigtig langsomme, men stille og gode måde. Mit mål var at hun skulle falde i søvn selv, i egen seng – men bare med tiden. Ikke lige nu og her. Og det kan hun nu, uden at der har været en eneste aften, hvor nogen blev ulykkelige.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.