Om at smutte mandler…

Eller smutte og smutte – lidt ondt gør det jo.

Jeg er dødtræt, så det bliver kort, men ja –

Jeg har født.

Vågnede torsdag d. 21.2. kl 04 med veer. De fortsatte så med 8-10 min. i mellem, og på trods af mit nickname “kvinden der råbte ulven kommer hele sidste fredag” fik jeg overbevist stoffer om, at det vist nok bedst kunne betale sig at blive hjemme fra arbejde.

Han afleverede så Klara i børnehave og vi aftalte afhentning med Maya og Iris. Jeg fik ringet til min søster, som jo skulle med. Omkring halv 10 synes jeg ikke det er rart at gå hjemme mere. Veerne kommer med 3-4 min. i mellem og bider godt til. Jeg ringer til fødegangen, som siger jeg bare skal komme. At være anden gangs fødende åbner lidt flere døre derude, synes jeg.

Kl. 10 er jeg indlagt – yada yada yada – og kl. 13.26 ankommer Agnes Sofie i 3. presseve. Yndig, lyserød og meget nuttet. Jordemoderen er helt vild med hende, og helt vild med mig og min gode hurtige fødsel, min stærke bækkenbund og mine “perfekte” ammebrystvorter – det var én lovprisende jordemoder, hende der. Men jeg var nu også godt tilfreds med hende, og især hendes faglige indsats.

Agnes vejer 3624 g. og er 52 cm. lang. Hun ligner sin søster som spæd. Hun sov stort set igennem den første nat, kun afbrudt af sin mor der gerne vil have hun sutter en del, så mælken kan løbe til. Jeg fik ikke sovet ret meget, fordi det var sært at være alene og fordi jeg stadig er så forkølet, at jeg ikke kan trække vejret når jeg ligger ned.

Så nu går jeg i seng og håber på bedre held denne nat. Agnes sover allerede. I morgen håber jeg at få skrevet en ordentlig lang fødselsberetning med alle de klamme detaljer, samt at få lagt lidt billeder af vidunderet på.

Og Klara tager det hele så flot. Hun virker meget stolt og glad og vil gerne sidde med Agnes hele tiden og nusse hende. Når Agnes piver, ser Klara på mig og spørger “hvad siger hun, mor?” som om hun forventer at mor naturligvis taler det her sære babysprog. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

38 Responses to Om at smutte mandler…

 1. kriss skriver:

  Jamen, tillykke endnu en gang – og tak du, fordi du gad sende mig en sms! ved godt jeg ikke er den mest deltagende i det her gravid/baby snik snak, men derfor er det nu rart ikke at blive holdt uden for !!

 2. Mia_mia skriver:

  Stort tillykke!
  mia_mia

 3. Stina skriver:

  Tillykke, tillykke. Hvor er det stort! God fødsel, en (helt sikkert) lækker unge, et sødt navn og en eksemplarisk storesøster! Bedre bliver det ikke. Håber I får en rolig nat:-)
  Stina

 4. Lucy skriver:

  Tillykke med Ulven 😉

 5. Annette skriver:

  Tillykke tillykke. Du er da bare den SEJESTE til det dèr med at føde børn…..

 6. Lene skriver:

  Også tillykke herfra!

 7. Katja skriver:

  Stort tillykke med Agnes Sofie.
  Glæder mig meget til at læse alle de grimme detaljer 🙂

 8. Maria skriver:

  Kæreste Julie
  Hvor er det dejligt! Jeg glæder mig til at se dig, først og fremmest, og selvfølgelig Agnes, Klara og Stoffer. Tillykke til jer alle tre med det nye familemedlem. Må hun blive klog, selvstændig, nysgerrig og lykkelig.
  Alt det bedste, fra LA.

 9. Klejs skriver:

  Tillykke med Agnes Sofie til jer alle. Superfødsel!

 10. Ditte skriver:

  Også et stort til lykke fra mig! Hver eneste gang, jeg har tændt computeren i de sidste par uger, har det første været at checke, om der var sket noget hos dig. I dag er det lørdag, og jeg har været på shoppetur med mine unger, og da jeg endelig får tændt maskinen, er det allerede en gammel nyhed. Jeg føler mig snydt!
  Jeg har selv to piger, og det fås altså bare ikke bedre! Selv om min den yngste er 8, glæder jeg mig til al babysnakken fra din side!
  Smukt navn, i øvrigt. Jeg overvejede det også engang, men da endte det med Klara!

 11. Lisbeth skriver:

  Kære Julie… Endnu engang TILLYKKE med lillesøster – glæder mig meget til at læse din fødselsberetning og følge med dit liv som mor til to lækre, tøser.
  Kh Lisbeth

 12. Aimen hvor fantastisk! Tillykke med det lille vidunder. Super godt gået med den fødsel. Du er en fødemaskine. Glæder mig til at læse ALT hvad du skriver. Tillykke, tillykke =:-)

 13. Frederikke skriver:

  Tillykke med hende 🙂

 14. Mette Louise skriver:

  Stort til lykke med lillesøster Agnes Sofie … Glæder mig til at se billeder af hende.

 15. anette skriver:

  Tillykke med lillesøster 🙂

 16. Hanne skriver:

  Kæmpe tillykke til jeres lille famile – Agnes Sofie er et skønt navn! 🙂

 17. Mette skriver:

  Tillykke Julie!! Glæder mig til at se billederne 🙂
  Kh Mette

 18. Tine skriver:

  Hvor er det dejligt at høre. Kæmpe tillykke!

 19. Rote Mutter skriver:

  Abra kadabra – og så var de fire….
  Det er da helt vildt skønt – og hele ventetiden værd, formoder jeg 😉
  Tusind tillykke med Agnes Sofie også til den glade storesøster – og fader vil jeg tro.

 20. ully skriver:

  Tillykke, tillykke. Så blev det alligevel ikke en elefant, det var da heldigt 🙂

 21. Annette alias MissB skriver:

  Tillykke igen med Agnes Sofie – ser frem til at høre mere. Indtil da, hygge 😉

 22. Laila skriver:

  Tillykke Julie.. Også til resten af familien!

 23. Acq skriver:

  Tillykke – skønt det gik så nemt!

 24. manna skriver:

  Tillykke! Med jeres lille Agnes. (superfint navn) Og Agnes tillykke med dine forældre og din stolte storesøster. Selvom de fleste kvinder jo på et tidspunkt komme til at føde, så kan det altså ikke siges mange gange nok, hvor kæmpe en bedrift det er. Og hvor sej man er. Lyder som enhver kvindes drømmefødsel. (Det fik jeg også at vide af min meget positie jordemoder dengang jeg fødte, hun sagde også til min mand dengang hun var ved at sy mig (det var en hurtig fødsel) “kom og se, det ser helt fint ud” . Han lurede pligtfyldigt, men tror han var ved at dåne. Hø hø Mænd!

 25. zpitzen skriver:

  Tillykke Tillykke.. Var lige inde og lure på februar terminen forleden, og så¨du havde født.. Huserer jo selv på maj-terminen.. Så har glædet mig til at høre mere fra dig selv..:-)
  Dejligt at det gik så hurtigt… 🙂

 26. Milea skriver:

  Tillykke 🙂

 27. Jennie skriver:

  Fedest! Eller, noget lort med den der forkølelse. Men ellers, dejligt at du har din bebs nu på den rigtige side af maveskindet.

 28. PassionPopsicle skriver:

  Åh, Julie, alt for meget tillykke – du er heldig at have to så skønne piger. Glæder mig til at se billeder 🙂

 29. Christine skriver:

  Hvor er det dejligt at høre – tusind gange tillykke 🙂

 30. Marie skriver:

  Tillykke kære Julie (og company)
  Spændt på billeder og flere detaljer – men med dét du allerede har fortalt, så helle for sådan en fødsel, når det er…

 31. Carina skriver:

  Kære Julie
  Stort tillykke med lillesøster!
  Knus Carina

 32. Liselotte skriver:

  Tillykke Julie… og sov godt, ikke! 😉

 33. Bodil skriver:

  Tillykke med lille Agnes! Og godt klaret – du er sej. God bedring med førkølelsen, glæder mig til at se nogle billeder.

 34. deniz skriver:

  Et stort tillykke til jer alle 4 🙂
  Venlig hilsen en gammel nabo

 35. Pollyanna skriver:

  Hele familien ønskes et stort tillykke med lillesøster.

 36. tine skriver:

  Hjertelig tillykke med datteren. Smukt navn I valgte til hende. Glæder mig til billeder og fødselbeskrivelsen
  Knus fra Tne

 37. Maria skriver:

  Tillykke med Agnes – hvor er det dejligt at høre, at det er gået godt og alt muligt… 🙂

 38. Sanne skriver:

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!! 🙂
  kh.
  Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.