Har du spist søm, Agnes?

Sagen er den, at det virker som om, Agnes er ved at blive et af de der børn der får et klippekort til skadestuen. Hun er en lille ninja, der styrer ud over afgrunden og ler ved udsigten til fare.

Nu vil jeg ikke nævne de gange hun er tiltet, har knaldet hovedet i gulvet, er trillet ned fra dobbeltsengen eller har bidt sig selv i fingrene – den slags sker for alle. Agnes er ikke alle, hun er noget særligt. Således er følgende tre hændelser alene fra denne uge! Og jeg vil godt på forhånd slå helt fast, at jeg altså holder øje med hende hele tiden og passer på osv. Jeg er jo ikke newbie i det her spil.

Fredag: Agnes sidder i sin høje stol og venter utålmodigt på maden. Hun brokker sig højlydt og jeg går ind i stuen for at hente et stykke legetøj. Hun brokker sig lidt højere og jeg siger, jaja, jeg kommer jo nu med det, og går ud i køkkenet igen. I løbet af de TO sekunder – 10 skridt max – det tager mig at gå ind i stuen og tilbage igen, er det så lykkedes hende at dreje sig rundt i trip-trappen, få begge ben ud på den samme side af stroppen, glide baglæns ned og ligesom hænge i hovedet (!!!) mellem bøjlen og sædet. Hun havde en arm hen over sædet også, og holdt fast i kanten, men hun hang altså mest med skulderen og nakken. Godt jeg ikke var længere væk.

Lørdag: Agnes sidder på skødet af Anders, en ven uden børn. Men med erfaring nok til, at han har ryddet bordet for ting hun kan nå, et godt stykke i en halvcirkel. Alligevel får hun kastet sig ind over bordet, får fat i en kop kaffe, vipper den og får kaffe ud over sin hånd og det meste af armen. Kaffe der heldigvis var næsten helt kold. Hun synes bare det var sjovt.

Mandag: Agnes og jeg har sovet længe, oven på en hård weekend med al for lidt søvn. Kristoffer skal til at tage afsted og kommer ind for at sige farvel, jeg vågner og tror at Agnes også sover endnu. Han siger, hvad er det Agnes har i munden? Jeg er sådan; hvad?? Har hun noget i munden? Jammen vi ligger jo og sover? Ja. Muligvis ligger JEG og sover, men Agnes hun har haft travlt med at FLÅ ledningen til sengelampen ud af væggen, sådan at de der små søm med plasticdims på, som man netop børnesikrer ledninger med, er røget ud af væggen. Og så har hun taget en i munden. Med søm og alting. Kæft mand, tænk hvis hun havde slugt den?? Jeg havde sådan en nærdøds-angst hele mandagen og frøs og fik tics hvergang jeg kom til at tænke på det. 

Men hvad gør man? Er der en netbutik der sælger glasbobler man kan flytte ind i permanent?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Har du spist søm, Agnes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.