Tally-ho times two!

Oh my freakin´ God, jeg elsker det. Hele. Det hele.

Sov drøn godt, åd engelsk morgenmad. Gik på gaden. Shoppede. Først ned ad Neal street. Købte gode ting i The Organic Pharmacy. Så mod Picadilly Cirkus, var i sære japanske dimse butikker og HMV, hvor jeg fandt nogle dvd udgaver af Jane Austen dramatiseringer, som jeg ikke har i forvejen. Spiste frokost på TGI Fridays. Meget amerikansk, lidt for oste-brødkrumme agtigt. Kort stop i Hamleys, for at tale med voksen mand med udiagnosticeret ADHD og med lidt for stort kaffeindtag – ansat som eventmanager. Købte ikke noget dér, da vi kommer igen alle 85 børnebibliotekarer på torsdag.

Var dernæst i Desigual, hvor en anden end mig shoppede amok og fik en mega fin frakke. Korte stop i diverse sko butikker. Og så. Så kom vi til en lille bitte afdeling af himlen her på jord.

The Mothership.

Liberty of London. The store. ButikkEN. Pææææææænt. Lover at uploade billeder senere. Tog hemmelige billeder af silkeslips på rækker og en sofa betrukket udelukkende i det samme stof som lommerne på mine nye grå rapedikke posebukser. Tog elevatoren til tredje sal. Fandt det sted Gud tænkte på, da han opfandt stoffer.

Stod bare og så. Så mange ruller. Så mange valgmuligheder. Blev spottet af utrolig sød (og mega dygtig) sælgerpige. Hun var nu min nye bedste ven. Hun spottede mine hjemmelavede elastikker med Liberty kugler. Hun spottede liberty prints på Rappedikke nederdelens applikationer. Hun viste mig hvor deres patchwork afdeling var. Jeg kom i tanke om mit mastercard. The rest is history, som man siger. Uhh. Jeg ville gerne være flyttet ind der. Købte i stedet lidt af stedet med hjem. Billeder kommer senere.

Så gik vi ned ad Carnaby street og ledte efter noget sushi, men fandt ikke noget. Så tilbage til hotellet, som ps. hedder Seven Dials hotel. Det er lille bitte og ikke luksuriøst, men det er gode senge, der er bad på værelset og det ligger midt i det gode område. Vi kan gå til alting. Det er heller ikke dyrt.

Vi spiste aftensmad på Wagamama ved Covent Garden og derefter så vi The Lion King. Fantastisk oplevelse, og jeg er jo ellers ikke til gøgl. Men det her er godt nok gøgl på et noget højere niveau end jeg før har oplevet det. Helt utrolig flot opsætning, sikke nogle kulisser og kostumer og skuespillere. Meget imponerende. Kneb en enkelt tåre over the circle of life.

Gik gennem lidt china town hjem, men det meste havde lukket og nu er jeg træt og lukker også. I morgen skal vi nå det sidste af Regent street og lidt mere Oxford street – jeg skal finde noget shampoo og nogle flere gaver. Og så starter konferencen kl. 15 ude på The Natural History Museum. Jeg glæder mig til det, meget, men det bliver også hårdt pludselig at være på arbejde og have ansvaret for alle de børnebibliotekarer. Vi skal også flytte hotel, ned til The Strand Palace. Lidt dyrere, men meget bedre morgenmads buffet, og frem for alt plads til de 85 deltagere på konferencen.

Jeg ved ikke om der er gratis internet på det nye hotel, men hvis der er, så snakkes vi ved i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Tally-ho times two!

 1. Pernille skriver:

  uhh det moderskib lyder som et farligt sted for dame med mastercard… 😉
  God fortsat shopping og konference! (glem ikke notting hill btw..)

 2. Eva skriver:

  The strand er et godt hotel, men deres internet koster. Og deres morgenmadsbuffet er god, men for dyr. Var derover i påsken og boede netop på the strand, men gik ned på den lokale garfunkels for morgenmaden 🙂
  London er fantastisk!

 3. Alice skriver:

  Åh london. Åh sushi (Pssst….. Yo sushi i Poland Street er allerbedst).
  Åh Lion King
  Åh London..
  Damn jeg er jaloux.
  Og så konference på naturhistorisk museum. Det er virkelig det allermest fantastiske sted i London. Jeg elsker dino’erne… 😀

 4. Find hotel skriver:

  Åååh, London. Det er helt klar en af mine absolut ynglingsbyer. Ser ud til at du også er typen der shopper vildt meget. Jeg havde dobbelt-vægt i flyveren på vejen hjem.
  Kh Karen

 5. line skriver:

  Åhhh gid jeg var hoppet i din taske så jeg kunne være med til at shoppe blomsterhimmel sammen med mit mastercard!!! Glææææder mig til at se billeder…..heldige kartoffel!
  Kh Line

 6. Kirsten skriver:

  Jeg VIDSTE, at du ville blive forelsket i den by! Tillykke 🙂
  Hvis du nu får tid, engang, sådan når du sidder og keder dig på jobbet fx, vil du så ikke se, om du kan svare mig – og ja, vi ved, at bibloer kan svare på alt – på et lille teknisk spørgsmål ang. fra rødt kryds til korrekt uploadet billede.
  Det er lige her: http://kirstens.smartlog.dk/teknikhj-lp–post206704
  Og det er bare fordi, at ingen af mine 150 (wooow:)) læsere, har kapacitet og viden nok til at kunne svare. Åbenbart. Jeg vil blive såå glad. Har virkelig søgt og undersøgt fejlkilder og muligheder.

 7. Jeg ønsker dig god tur, det lyder LUX!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.