Hvem stemmer for varmefri?

Eller i det mindste is til alle, på firmaets regning??

Jeg smutter tidligt i dag, henter mit barn og tilbringer resten af dagen på amager strand – sammen med alle de andre mødre og børn. I der ikke kan holde den slags ud, ved nok hvilken del af stranden I skal holde jer fra så, ikke?

Og så har vi ellers fået håndværkere. Suk. Suk suk suk. Suk. Det måtte jo ske, og jeg har også selv gået rundt de sidste par uger og sagt ting som at, "nu må vi jo se, når de går i gang", og "jeg tager intet for givet!", "forvent det værste og håb på det bedste…" og andet i den dur. Nu er de der så.

Det startede ellers så godt med, at elektrikeren kom til tiden og VI kom lidt for sent. Hellere den vej rundt. Men efterhånden som han så gik i gang og åbnede op for kontakter og huller ind i væggene, så sagde han bare flere og flere gange; ååhhh nej…. eller  – føj for søren!! osv. Og det vil man bare ikke høre sin håndværker sige.

Og til sidst kom det så til, at det tilbud hans Mester har lavet til os, slet ikke passede med de ting vi egentlig ville have lavet. Og det el-tjek hans Mester har lavet, slet ikke er grundigt nok. For der var flere ting der var ulovlige. Og det er jeg lidt træt af, for Mester dér skulle jo netop lave det forbandede el-tjek, sådan at vi kunne finde ud af, hvor meget der var ulovligt inden for den 14 dages frist vi havde efter overtagelsen. Og så ville sælger betale for udbedrelsen af det. Men nej nej nej, sagde Mester – der var kun to bitte små småting som var ganske lidt ulovlige. Ikke noget stort dyrt noget. Så det gad vi ikke involvere sælger i.

Men da så ham Svenden åbner op i går… så er der pludselig meget mere som er ulovligt. Og i den ideelle verden ville det her så være Mesters ansvar, for det er jo ham som ikke har el-tjekket grundigt nok til at starte med. Men jeg ved da godt, hvem der ender med at skulle betale. JEG er jo ikke idiot.

Nå, men ud over det, så tager det altså mere end en dag, at lave alt det der skal laves og stakkels El-Svend er meget stresset og sur på sin arbejdsgiver, som sender ham ud til en opgave han ikke kan magte og/eller nå. Så han ringer hjem til kontoret og SKÆLDER dem ud. Og håndværkere taler grimt til hinanden, det kan jeg godt afsløre her. Så kommer Svendens far gudhjælpemig, og de taler også grimt til hinanden. Men de laver en masse og Svenden lover at komme igen torsdag morgen, og det gjorde han også, og nu er han vist nok færdig. Jeg har ikke selv set det endnu.

Nu er maleren så gået i gang og han virker noget mere afbalanceret og erfaren.

(okay, jeg kom lige helt fra den, fordi pc-brugerne her på bib var ved at komme op at skændes. Åbenbart er der en livstruende mangel på pc'er med tilslutning til printere og åbenbart gælder det liv eller død, med alles printning. Tsss, voksne mennesker, altså. Det er Israel-Hizbollah om igen, nu med og uden printere!)

Nå, men summa sumarum – det kan godt være, at jeg ikke kan brokke mig over min mor, min kæreste, min chef, mit job, mine veninder og min søster på denne blog længere. Men jeg kan da i det mindste stadig brokke mig over håndværkere. Man må tage de små glæder her i livet og favne dem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Hvem stemmer for varmefri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.