I´m on fire!

Ja, tak, lige en jobsamtale mere. Så har jeg tre i næste uge. To om mandagen og en om torsdagen. Hvis det her ræs ikke snart giver gevinst, så er der da ingen retfærdighed til. Men ok – det kan man godt nogen gange blive i tvivl om, om der er, alligevel.

Nu sidder der nogen og tænker, årrhh ja, hvad mand – TO samtaler på en dag?? Men til jer kan jeg så sige, at det er 3. gang i mit liv, jeg skal prøve det. Jeg er sq snart professionel i samtaler. Måske skulle jeg åbne egen konsulent virksomhed…

Ellers er Klara og jeg ved at være klar til afgang. Vi bliver hentet af min ene moster kl 13, for hun skal også til fyn indtil på lørdag. Dejligt med kørsel dør til dør. Det er lige mig den slags. Min søster og hendes kæreste tager også med hjem, så der bliver fuldt hus på sydfyn. Godt de har plads nok, derude på landet. Bliver nok ret hyggelig weekend for mig. En masse indbyggede babysittere. Jeg HAR pakket de bøger jeg vil læse!

Stoffer der i mod, får ikke en hyggelig weekend. Han savner os allerede, og nu bliver han helt alene med sit speciale vanvid. Hvem skal så snakke ham ned og til ro, når jeg ikke er her?? Hvem skal sørge for, at han sover og spiser? Fortryder lidt, at jeg ikke er typen der på forhånd har portionsfrosset diverse sammenkogte retter og frikadeller, så han bare skulle tage noget op af fryseren, i matchende tupperware bøtter med dato og indholdsmærkater på… Det må jeg lige arbejde lidt på, det der…

Klara har en neger-baby dukke. Eller, undskyld, en dukke af anden etnisk herkomst. Hun plejer at kalde den Baby, men på det seneste er hun begyndt at kalde den Far. Lige nu har hun klædt den ud i en tigerdragt, hun selv havde på til sidste fastelavn, og så er hun ved at skifte den… Far har lavet lort, siger hun. Fnis. Og i morges så hun sin far nøgen, hvilket sådan set er sket mange gange før, men i morges pegede hun på i-ved-nok-hvad, råbte HOOOV!! og begyndte at grine 🙂 Det var simpelthen så morsomt! Stoffer og jeg var flade af grin, men jeg har nu tendens til at være enig med hende. De fleste mænd ser spøjse ud, uden tøj på. Jeg forsøgte at være pædagoisk, og forklare, at det er sådan en drenge har til at tisse med, at Viggo nede i vuggeren også har en. NEJ!, siger hun så, meget bestemt. Det har Viggo IKKE!

Det bliver Viggo nok ked af at høre.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til I´m on fire!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.