Ideer søges

Nu skal Klara jo så på uledsaget udgang til mormor og morfar på lørdag. Hun kører lørdag formiddag og så kører vi over og henter hende søndag aften – fordi der også lige er en bil, vi skal se på…

Nå, men stoffer skal så på kursus om lørdagen, så vi kan først starte omkring kl. 16 lørdag. Men hvad skal vi så lave??

Pludselig har jeg fuldstændig glemt, hvad man laver uden et barn. Hvad skal jeg lave lørdag, indtil stoffer kommer? Sove, shoppe, gøre rent? Haha!

Og når han så kommer hjem, hvad så? Vi skal ud og spise, men hvor? Ikke noget alt for dyrt. Og skal vi i biografen? Er det ikke for kedeligt? Måske vil vi hellere låne en stak film med hjem og nyde freden og roen? Hvad kan man ellers lave?

Faktisk, så er det noget af det jeg savner allermest, at gå en tur omkring skumringstid. Nede ved bryggen og op på Langebro til solnedgangen. Det kan man ikke med barn, for hun skal altid have mad og så i seng, omkring det tidspunkt.

Alle gode ideer og tossede forslag er velkomne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to Ideer søges

 1. Karen skriver:

  *ligger flad af grin over kommentar om sex hver dag… og vi har ikke engang børn endnu*

 2. tine skriver:

  I skla gøre lige hvad I har lyst til. Måske uden den store planlægning.Men gøre noget spontant, noget af det man ikke kan når man har børn..

 3. Talfeen skriver:

  Tag da på Club Mambo lige ved siden af rådhuspladsen sammen med manden. Der er et efter sigende godt salsa-orkester, der spiller lørdag, og der er begynder-undervisning kl. ca. 22- så vidt jeg ved. Mit salsahold skal derind, men jeg kan ikke, for jeg har en gammel aftale et andet sted *suk*

 4. Julie skriver:

  Tine -du har ret 🙂
  Talfeen – enormt god ide og 100% mig! Desværre tror jeg, den gamle hiphopper ville være noget stiv i betrækket sådan et sted 🙂 men jeg lover at foreslå det!

 5. Sille skriver:

  Du kunne bruge dagen på at forberede en fræk champagne skattejagt til ham, til når han kom ind af døren…hvor det jo så var dig han skulle finde…
  Og EFTER det, havde du lige forberedet lidt tappas og en masse go vin…der enten kunne spise i sengen, eller på sofaen sammen med en masse sterinlys og evt en film.

 6. Jens skriver:

  Det er da nu at I skal have s.e.x. med lyd på – det er jo ikke til når barnet sover ved siden af, vel ?

 7. Karen skriver:

  Altså..jeg foreslår vild og frådende sex i hele lejligheden… men det er jo så bare mig…

 8. Suzy Q skriver:

  Må jeg være helt alvorlig, for en gangs skyld?
  Min erfaring er, at dét der tit sker, når man ENDELIG har en aften sammen, og den bare SKAL være hyggelig.. så kommer der hul på alle de bylder der har bygget sig op i al den tid man ikke har haft tid/overskud til at tale sammen i dybden.
  Sådan noget sker måske kun hjemme hos os, men vi har bare efterhånden lært, at når vi har Den Store Hyggeaften, så er det OGSÅ okay, hvis noget af tiden går med at tale helt alvorligt sammen, måske endda skændes.
  Det tog ret mange år før vi lærte at acceptere, at Hyggeaftener ikke gik PRÆCIST efter vores hoveder. Vi blev frustrerede og ulykkelige over, at vi ikke engang kunne finde ud af “at HYGGE os sammen, når nu vi endelig…!!” wah wah skrig og skrål og megen stampen i jorden.
  Men efter at vi fattede at den slags VIL UD.. og kommer det, når der er tid, uanset om man vil eller ej.. Så blev vores hyggeaftener meget hyggeligere!! De kan sgu ikke længere ødelægges af et lille skænderi.
  Jeg siger jo ikke at jeg synes at I skal skændes,vel?!
  Dét jeg siger er – hvis man fjerner lidt af kravene til en par-hyggeaften – og accepterer at det også er i orden at skændes hvis det er dét der skal til – så KAN aftenen simpelthen ikke gå galt 🙂
  Men det er nok kun hjemme hos os det er sådan. Jeg synes bare at I to skal have vild sex i champagne.
  🙂

 9. Julie skriver:

  Sille – Hvordan laver man en champagne skattejagt?
  Karen – dit forslag er heller ikke dårligt.

 10. Julie skriver:

  Suzzer – måske skal jeg bare initiere et kæmpe skænderi fredag aften og få det ud af systemet?

 11. Julie skriver:

  Og jens – nu sover barnet heldigvis ret tungt. Lyd er ikke altid kontrollerbart. Faktisk er jeg ofte mere bekymret for naboen. Jeg mener, JEG kan høre alt hvad han laver, så mon ikke det gælder den anden vej rundt også?

 12. Carina skriver:

  og naboen skal ikke med Klara og bedsteforældre på udgang? Måske en mulighed næste gang?

 13. Maria Brandt skriver:

  Hej Julie
  Dejligt med sådan en rigtig hyggeaften. Sorry, men jeg synes ikke at sex skal have hovedfokus på sådan en aften. Sex er helst noget, man skal sørge for at gøre dejligt og spændende, hver eneste dag.
  Sex er fantastisk, men det er der jo også så meget andet, der er.
  Hvad med at lave en lækker middag med vin sammen. Sæt derefter noget godt musik på og dans med hinanden. Dans sjovt. Dans frækt. Forfør hinanden. Eller strip for hinanden.
  Eller hvis en af jer kan spille et instrument, så gør det og syng til.

 14. Julie skriver:

  haha, Maria – du er sød og du mener det godt. Men sex på daglig basis er historie i et 4 år gammelt forhold med et 2 år gammelt barn. Faktisk gør vi det omvendt – vi danser og synger hver dag, og spiller guitar og rasleæg! Dit princip er fint, men det kan ikke overføres på min hverdag, desværre 🙂

 15. Suzy Q skriver:

  Julie: Ja! hvorfor har jeg aldrig tænkt på dét? At gøre det dagen FØR?
  *sheesh*
  Du er jo genial og KAN ikke hjælpes 😀

 16. Sille skriver:

  Jamen i Champagne skattejagt ligger egentlig bare, at der ved hver post står et glas champagne. Poster kan jo så laves alt efter humør, lyst og kreativitet…det kan være ud af huset, eller bare inde… Det kan være gåder, eller den mere frække kan jo være ’ordre’ på…tjaaaa hvad der nu behager dig…;o) I så fald, bliver skatten jo maden….klare han det godt – for han den gode mad du har forberedt men gemt….klare han det ikke, står den på øllebrød…haha, eller noget i den stil. (det er jo SLET ikke det det handler om vel)
  Det kan i sagens natur gøre rigtig rigtig frækt – men det behøver ikke handle om sex, det kan også ’bare’ gøres sjovt, klogt, alt muligt!! Bare en sjov og anderledes måde at være sammen på….Håber i får en rigtig dejlig aften – uanset hvad i gør!!

 17. Rie skriver:

  Hej Julie. Når nu du selv siger Bryggen, Langebro og Solnedgang, så tjek dette link: http://www.aok.dk/profile/27746. Det var da ihvertfald en idé til et spisested.

 18. Maria Brandt skriver:

  Nu gætter jeg også på, at du er en kreativ og livlig kvinde – så selvfølgelig synger og danser du også i hverdagen.
  I kunne forestille jer, at I var et nyforelsket par i København, der denne aften fremstod fremmed og eksotisk. I havde aldrig været i denne by før og havde kun én aften at opleve den i.
  I kunne måske også bare flade ud foran skærmen og hygge med snacks, vin eller øl, whatever.
  Eller måske kunne I kombinere nogle af de ting, som er nævnt i indlæggene. Der er jo nogen, som mener, at den bedste sex opstår efter et skænderi 😉
  I kunne også gå iet af de små teatre København og se en forestilling. Kaleidoskop plejer at have nogle spændende forestillinger.
  Du nævner, at I godt vil ud at spise et lækkert og billigt sted. Jeg spiste på en thailandsk restaurant i går, som jeg ikke kan huske navnet på. Den ligger i Griffenfeldtsgade 39, og man skal bestille bord, for der er altid propfyldt.

 19. En glad taske-ejer skriver:

  I skal da udnytte at rådighedsbeløbet er større en i hidtil har antaget – og spise en god middag på restaurant! Fx. Claus Meyers Noma på Christianshavn, The Paul ved Tivoli, Formel B på Vesterbrogade eller Le Saint Jaques på Østerbrogade er alle formidable… Eneste minus er nok, at chancen for at få bord til lørdag ikke er voldsomt stor…
  Med en god middag i maven orker man jo heller ikke rigtigt at skændes med hinanden og en slentre tur før middagen er nærmest et must for, at oparbejde den helt rigtige sult og dermed nydelse af maden!!!
  Håber at i uanset hvad får en rigtig dejlig lørdag!
  Mange madglade hilsner
  Nanna

 20. Tobias Gyldenlak skriver:

  Jamen det er da klart. Du bruger lørdagen til at handle lidt gode, men billige råvarer. Når Stoffer så kommer ved 16 tiden, promenerer i en tur ved Bryggen og op på Lange Bro.
  Så er det hjem og tage et varmt bad og klæder jer let og afslappet på bagefter. Råvarene kommer på bordet og i hygger jer sammen om at tilberede en lille god middag for to, mens i nyder et glas god røvin (hvis det er en foretrukken drik) Maden nydes i fred og ro (ingen TV eller støjende radio – måske en stille CD)og emner som i ellers aldrig har tid til at snakke om får nu frit spil – men husk romantikken 😉

 21. katja skriver:

  Hej Julie
  Sjovt nok så er vi også barnefri idag – og måtte altså lige tjekke de forslag der er kommet til dig ud.
  Vi er stadigvæk i totalt vildrede :))
  knus og håber at lørdagen bliver god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.