Jamen købte du slet ikke noget???

Et helt indlæg om alt det jeg ikke købte i London. Det ligner mig dårligt. Købte jeg slet ikke noget? Lyttede jeg (for) samvittighedsfuldt til min fader, der ringede og bad mig ikke at bruge alle pengene på sushi og must-have items. Ja, det udtryk brugte han. Så er det man ved at manden læser for mange blogs. Eller for meget på min, i det mindste.

Det han nok ikke havde gennemtænkt var, at en far aldrig skal sige den slags til en datter. Du må ikke. Lad nu være med. Prøv at undlade. Man skulle tro han havde lært det, efter snart 34 år med døtre. Det er jo bare at smide brænde på bålet. Jeg gik naturligvis straks ud og rullede mig i sushi alt i mens jeg smed om mig med mit dankort og ekstatisk råbte “på beløbet, på beløbet, på beløbet!”.

Jo, jeg købte noget. Og her skal I se noget af det.

Jeg fandt de her Jane Austen dramatiseringer på dvd til kun 10 pund stykket. Har længe ønsket mig dem.

Den bagerste er en BBC dramatisering i miniserie-form fra 2008, af Sense and sensibility. Den er FANTASTISK. Jeg skulle bare lige se et afsnit i går, men endte med at se alle tre og først gå i seng kl. 01. Ai, men altså – den var næsten bedre end den berømte Pride and prejudice med Colin Firth som Mr. Darcy. Jeg græd og jeg lo og jeg blev nervøs og anspændt og totalt lykkelig. Mega gode skuespillere, flot filmet og fordi det er en mini serie har de meget bedre tid til at folde landskab, historie, karakterer, samtid osv. rigtigt ud, end f.eks. i filmen af samme navn, den med Hugh Grant og Emma Thompson. Som ellers heller ikke er dårlig. Jeg synes helt sikkert, at alle Jane Austen fans bør anskaffe sig den her udgave af Sense and sensibility. For the love of God, den er sat ned til 70 kr. her ! Det er jo faktisk billigere end den billige jeg købte i London. Typisk.

De har endda forsøgt at lave en ny klassiker scene, a la Mr. Darcy springer i søen og kommer op med våd, hvid skjorte. Her ser vi Edmund hugge brænde…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TtDV63XphGY&hl=da_DK&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Jamen købte du slet ikke noget???

 1. julie skriver:

  OMG her kan man få den til 49.95!! Jeg får lyst til at købe nogle flere selv. http://www.moviezoo.dk/dvd-film/Fornuft-og-Foelelse-BBC-2008_5706710230168

 2. karin wiklund skriver:

  Har du sett Tess of the d’Urbervilles – BBC:s filmatisering av Tomas Hardy?
  It is a must och du kommer stanna uppe hela natten oavsett hur trött du är! Den är helt grym. Min man satt spikad framför tv:n och GRÄT nästan. Och han är inte den typen. Köp!

 3. ulla skriver:

  Åhh, jeg ææælsker Jane Austen og jeg æææælsker bbc for deres mini serier..jeg har allerede lagt i indkøbskurv hos moviezoo:-)

 4. Anne Christine skriver:

  Arh du skal ikke være ked af det med ugle/babushka-butikken. Det var faktisk ikke helt så fedt når man gik derind… Var der ca. 2 minutter om fredagen på vej tilbage fra Totoro-øreringe indkøb.

 5. Katrine skriver:

  Tak. Jeg er hooked..!
  Skægt at lægen er Spyke fra Junior Gazette ;-))

 6. Anette skriver:

  Godt du ikke lod Dankortet samle støv. Og tak for opsangen i øvrigt. Det er nemlig ikke kun fædre, der siger du-skal-undlade-du-må-ikke-du-skal-forsøge-at-undgå…For fanden, hvor jeg øver mig i at oplyse om alt det, guldklumperne MÅ frem for det modsatte. Hvorfor er det så svært, og hvorfor falder jeg lige durch ned i den fæle forældrefælde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.