Oh my GAWD!

Først var jeg ikke så vild. Først tænkte jeg, aii, Tina, hvorfor alle de trommer? Hvad er nu det for et cirkus? Havde jo hørt det fleste af numrene live et par gange efterhånden, og så virker de helt forkerte på det nye album, hvor de er mindre akustiske og der ligesom er puttet mere på.

Men nu har jeg hørt det. Og hørt det igen. Hørt det i mørke, hørt det med lukkede øjne, hørt det i stuen, højt, og hørt det både med og uden barn i rummet. Og det holder. Tina Dickows nye cd er kommet for at blive. Jeg ender med at elske den. Jeg kan allerede de fleste omkvæder uden ad, og jeg har allerede undret mig over, at den kvinde kender mine inderste tanker og en hel del af de problemer jeg har/har haft med min kæreste. Hvor VED hun det fra? Og hvordan kan hun beskrive det SÅ præcist, når jeg ikke selv kan? Især vil jeg gerne dele denne tekst med jer, som bliver den der får mig til at tude allerflest gange:

You Know Better
It’s late in the afternoon
The light falls through the window
It’s draws a cross
Above my bed
Where you’re on a different moon
Where violent winds blow with no course
Inside your head

You think there may be something wrong with you
To make you doubt your love like this
Well, I guess I’m singing out this song to you
To let you know I think there is

But you know better than me
You know better than anyone
You know better than me
You know better than me

”Maybe it’s selfishness” you say
”All the promise I’ve broken thoughtlesly
I know that’s no way to live”
”Or maybe it’s mere distress” I say
Fear to let anyone close enough to see
That you’ve got nothing to give?”

You say you need to travel far away
To make you think of something else
Well, I think you’d find out if you dared to stay
That far away is a place inside yourself

But you know better than me
You know better than anyone
You know better than me
You know better than me

Oh, did you ever place a bet?
Did you ever gamble anything for love?
What you give is what you get
And now you know it’s not enough

You say you need to travel far away
To make you think of something else
Well, I think you’d find out if you dared to stay
That far away is a place inside yourself

But you know better than me
You know better than anyone
You know better than me
You know better than me 

Desværre er koncerten i Vega, til november, udsolgt og jeg tør ikke rigtig satse på at købe billetter til den der ligger i februar – få dage før termin. Ja, jeg går jo nok over tid igen – men hvad nu hvis jeg ikke gør? Gider heller ikke være hval der står på fede væskefyldte ben en hel aften sammen med fulde teenagere. Jeg har set hende live 5 gange før og får nok chancen igen. Men lidt øv at jeg ikke fik købt til den i nov.

Nå, men ellers er jeg snottet og sover derfor ekstremt dårligt. Og Klara er også snottet og nu også lidt febril, så hun er da garanteret syg i morgen, hvor de ellers skal fotograferes i børnehaven. Sidste år da de skulle det, havde hun skoldkopper. Hun er ALTID syg, når der sker noget dernede.

I dag har jeg været inde i byen. Det var så godt vejr og jeg havde jo fri, og jeg kom sådan til at savne det. Så jeg har spist frokost på cafe, med maya. Og snuset til alle de dyre parfumer i Magasin – jeg nyser stadig. Og købt efterårstøj til Klara i HogM. Og en gravid t-shirt til mig selv, hvor der står Make love, not war. Den er lidt 80´er agtig. Så ellers en fed en på nettet, hvor der stod “han sagde, der ikke kunne ske noget ved det”. Sådan en vil jeg have på når jeg bliver rigtig rigtig gigantisk. Lige om lidt. Uhh – desperate housewifes! Vi ses! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Oh my GAWD!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.