Lejlighed til salg

Nå, men vi har nogle venner som skal flytte. I lang tid talte de om at flytte til Vanløse, fordi de i bund og grund er nogle ret fornuftige mennesker. Men nu ender de så i Lyngby. Lyngby, for guds skyld?! Hvad sker der der? Der er ikke nogen metro. Kan man overhovedet komme dertil? Jeg forstår ikke, at man kan flytte fra Nansensgade til Udkantsdanmark på den måde, især ikke når man stort set havde lovet nogle andre, at man ville flytte til Vanløse.

På trods af det kolossale svigt, vil jeg stadig gerne være venner. Og jeg har lovet at skrive om deres lejlighed i Nansensgade, som nu er til salg. Og jeg siger bare, at hvis jeg var single eller af uransaglige årsager kun havde et barn eller ingen overhovedet, så gad jeg godt at bo der. Det er lige over for Sticks and Sushi!! (Har de overhovedet sushi i Lyngby??)

Her er link til den, hvor du også kan se billeder. Den ligger virkelig dejligt og har en rigtig hyggelig stemning. Man hører slet ikke, at man vitterligt er midt i byen. Plus, hvor sejt ville det ikke være, hvis du kunne fortælle alle dine venner, at du bor i en lejlighed, hvor jeg plejede at være på besøg?!?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Lejlighed til salg

 1. Sofie Maria skriver:

  Jeg vil gerne være deres nye søde, rare og fornuftige lejer 🙂 – Jeg mener, hvis salget trækker ud…!

 2. Marie U. skriver:

  Uh, det lyder som virkelig tarvelige venner… og nej man kan faktisk ikke komme til Lyngby, ikke engang på cykel. Meget mærkeligt fænomen egentlig

 3. Rikke skriver:

  Underligt at de ikke vil bosætte sig i Vanløse, det er jo jordens skønneste plet 🙂
  Sådan en veninde har jeg også, de valgte så at flytte til Vallensbæk og det er s.. langt fra Vanløse:)

 4. Jette skriver:

  Lyngby er nu et dejligt sted at bo, mange dejlige butikker, S-tog lige til døren… og jo – der ligger også en Sticks’n’Sushi og en Emmerys og en Peter Beier og en Paradis-Is 🙂

 5. Sara (fra ND) skriver:

  Hov hov hov må jeg lige være fri 🙂 Lyngby er en dejlig plet – der er ALTING – masser af grønne områder, små butikker, butikskæder, storcenter, Magasin – og 4 Sushi-restauranter tror jeg – der er faktisk ikke rigtigt andet så vidt jeg ved…
  Og så er man stadig ret tæt på København. Jooh, kom ikke her og bliv væk 🙂

 6. Sanne skriver:

  Der er MASSER af sushi i Lyngby, så du kan roligt komme på besøg. 🙂

 7. LIse skriver:

  Bor i Lyngby – og har venner i Vanløse. Ville ikke bytte by. Nogensinde. Alt er bare bedre og pænere og lækrere i Lyngby. Alt, siger jeg dig. Vi har bondebyen med gamle bindingsværkshuse. En kæmpe sø, som er vildt smuk at gå tur om. Og som flere har skrevet vælter vi os i sushi. Og ParadIS. Og brød fra Emmerys. Vi har endda Magasin. Og en Ilva i centrum – og IKEA tre minutter væk i bil. Stor biograf. Og et fedt bibliotek, ikke mindst. Og et kvarter til Kbh med S-toget.
  I Vanløse har I Slotsherrensvej. Og mærkelige tatovør-butikker. Tarvelige butiksfacader i det hele taget. Og totalt klondykehuse. Kan godt være Metroen opvejer meget, men ikke SÅ meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.