Lyst

Nu er jeg jo, om ikke frelstgift, så da i hvert fald stort set afsat. Jeg har en mand boende på matriklen, vi har da et fælles barn og en fælles budgetkonto, og nogen gange siger jeg ting som "skat, fjern lige dine afklippede tånegle fra sofabordet", eller "arrrggg, ryk over i den anden side af sengen, du skærer tænder!!". Det er jo næsten det samme som at være gift, ikke?

Men lad os være realistiske. Jeg er også en kvinde i min bedste alder. Bestemt. Og jeg er jo ikke død. Så i dag, da jeg sad i metroen, sad jeg overfor sådan en fyr. Han sad og hørte musik, og det gjorde jeg også. Og jeg har jo en iPod, så det kan meget vel være, at det udelukkende var derfor han kiggede lidt. Måske var han bare godt gammeldags misundelig på mit udstyr? Den slags går mange mænd jo op i.

Men så var det, at jeg lagde mærke til hans mund. Det var helt utroligt. Jeg har tror aldrig, jeg har set sådan en mund på en mand før. Den var meget kyssemundsformet, og kunne umiddelbart godt misforståes og tages for at være ret feminin, men det var den altså ikke. Den var maskulin, men med amorbue og hele det der gejl. Og jeg fik så meget lyst til at kysse ham!

Kunne det ikke bare have været superduper sejt, at rejse sig op midt i metroen og lægge hænderne på hver side af hans hovede (også lidt for at forhindre ham i at løbe skrigende bort…) og så kysse ham noget så grundigt? Kunne se det så tydeligt for mig, at det næsten føltes som om jeg havde gjort det. Meget spacey oplevelse. Fik lyst til at gå hjem og skifte brillerne ud med kontaktlinser og så sidde og kysse på kæresten hele aftenen. Jeg er en virkelig god kysser, det siger alle. Alle! Men han skriver speciale – han har ikke tid. Øv bøv, tudefjæs.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Lyst

  1. Singleton skriver:

    Aj, en lækker kyssemund.. mums.. Men man skal ikke altid lade sig narre. Jeg kyssede engang med en mand med meget spinkle læber – for at sige det mildt. Jesus.. Jeg kan stadig mærke de kys.
    Jeg ELSKER at kysse og det er sjovt, for jeg tænkte faktisk i dag, at jeg godt gad at ligge på min sofa hele aftenen og bare kysse… Vi har tænkt ens..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.