Merry whatever

Nå. Men skal vi prøve at skrive noget hver eneste dag i december? Bare for udfordringens skyld? Så kan det være en hel pakkekalender i sig selv, for mig. Tss. Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive. Der sker en million ting, intet mindre, men det er ikke noget jeg vil skrive om. Jeg overvejer at gå tilbage til mine analoge dagbøger, for åbenbart er det det der skal til, hvis man gerne vil være en “rigtig” forfatter. Tss. Okay, måske skal jeg undlade at skrive mere, i det her humør. Smiley. Tss.

Agnes startede december ud med at være skuffet over tv julekalender konceptet. Hun vil se et afsnit mere, nu. Mors pige. Når man er vokset op med streaming tv, så er det der med at vente på noget til i morgen lidt af en udfordring. Måske er det sundt for hende. Det vil nogen sikkert hævde. Alle de der typer, der også mener de sociale medier skaber afstand mellem mennesker. Hvilket de ikke gør. Kan du f.eks. ikke mærke, hvor tæt du er på mig lige nu? Det er næsten for tæt, ikke? Det gør dig lidt ubehagelig til mode. Du ville ønske vi stod overfor hinanden, så du kunne gå væk? Bedre held næste gang, du.

Såeh, glædelig 1. december.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to Merry whatever

  1. Anne skriver:

    Sjovt, jeg har lovet mig selv det samme. Hver dag i december!
    …sidder lige nu og glor på et tomt skrivefelt. Eller ja – nu overspringshandler jeg så ved at skrive her i stedet. Flot nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.