Min nederdel nåede det!

På trods af sygdom, vulkanudbrud, og andre monumentale katastrofer, så som posten der ikke afleverer ting fordi man er på arbejde, nåede min nye nederdel frem inden jeg tager til London. Og Oh My God! Den er SÅ smuk. Jeg bliver kendt som Hende Pigen Med Nederdelen. I kommer alle sammen til at hade mig, af bare misundelse. Jeg kommer til at sove med den under hovedpuden om natten, for at forhindre folk i at nappe den. Jeg kommer til at gemme den, og Klara vil arve den og stjæle den, når hun bliver 16 og retro moden igen-igen vender tilbage.

Og hvad er det så for et vidunder, spørger I nu jer selv? Jamen, lad mig da vise jer den. Det er naturligvis min nye hofskrædder Rapedikke Christina der har syet den. Hun har selv fundet på den og fintænkt den. Ingen billeder kan retfærdiggøre dens smukhed eller lade jer mærke dens uendelige blødhed og unikhed. Jeg aner ikke, hvad den er syet i, men det er blødt og lidt stretch-agtigt og der er rib i taljen. Og selv jeg kan se, at applikationerne er i forskellige Liberty prints. Og så har hun broderet detaljer oven på.

Jamen hvad giver I mig? Har I nogen sinde set noget så pænt og samtidig behageligt og helt specielt? Og jeg er den eneste i verden der har præcis sådan en. Jeg ved ikke engang om Christina ville gide sy en til dig, for let´s face it – du er bare ikke lige så skide speciel som jeg er, vel? Undskyld, men nu er jeg bare ærlig, ikke?

Arr, det gaz. I kan ta´ det. Jeg er bare helt oppe og køre over den nederdel. Og nu tager jeg den på i London, og så vil mindst 79 børnebibliotekarer spørge hvor jeg dog har den fra og hvor de kan få en? Men det kan de IKKE! Muahahaha haa haahahahaha!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Min nederdel nåede det!

  1. trine skriver:

    fin. smukt lavet. og bibliotekaragtig – så den passer jo godt til dig 🙂 men jeg er altså ikke sååååå misundelig igen. vil hellere se hvilke toptrendy ting, du hiver med hjem fra london. god tur!

  2. christina skriver:

    Hvor dejligt Julie.. du er nemlig helt speciel og absolut tiden værd! Det tager så laaaang tid med de applikationer. 🙂
    Rigtig god tur til London.. for f… det bliver skønt… jeg er grøn af misundelse.. Liberty stoffer here I come…. NOT… tænk på mig, når du piller i alt det lækre.. Kram fra C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.