Tally-ho!

Så så man lige mig. Blogge fra en hotelseng i London.

Jeg er mega smadret, men hvem ved hvornår jeg får fem minuter igen? Jeg stod op kl. lidt i 6 i morges, og havde mit normale morgenliv, og nu er kl. tæt på midnat, og jeg ligger i et lillebitte hotel ved Seven Dials. Her er såååå hyggeligt. Jeg troede London var meget mere skyskraber-agtig, og det er den måske også andre steder?? Men det her område, ved Neal street er da super hyggeligt og gammeldags på den charmerende måde.

Nå, men vi havde tjekket ind lidt i et, og siden da har vi så shoppet og spist. Jeg har – meget kort fortalt – fulgt jeres råd. Har været i Gap, Disney store, Uniqlo, Primark, Debenhams, Dorothy Perkins, faktisk hele vejen op og ned ad Oxford street. Vi spiste frokost på Bali og aftensmad på Garfunkels.

Jeg har ikke brugt alle pengene – endnu. Men I morgen tager vi Regent street og nærområdet her ved Covent Garden, Leicester square og Picadilly. Har faktisk kun købt en enkelt ting til mig selv, og ellers til pigerne.

Nu vil jeg sove, og samle kræfter til i morgen. Jeg savner jer, men ikke så meget alligevel, fordi det viste sig at der er trådløst internet her på hotellet og at BØFA´s mini pc nåede at komme med.

Jeg savner faktisk mest Agnes. Min lille natte-varmedunk. Gad vide om hun kan erstattes med den der 50 cm høje Kængubarn bamse, som jeg købte i Disney store? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Tally-ho!

 1. Marie skriver:

  UUuuh uh (hvorfor kan jeg pludselig ikke finde nogle engelske ord?). Sjovt med blogindlæg fra England. Nyd det nu (trods savn).
  PS. tror ikke du behøver lede efter skyskrabere. Synes ikke London er skyskraber-agtig overhovedet. Men okay…det er faktisk mindst 10 år siden jeg var der – ting KAN ændre sig.

 2. Maja skriver:

  Åhhh, NYD det!
  Kan også kun anbefale dig at købe ost i i Neals Yard Dairy – skulle være Englands bedste ostehandler, og de har noget af den bedste ost i Europa. Prøv også deres kvæde-gele! (Og du kan fint have osten med hjem; hvis du pakker den i håndbagagen skal du bare ikke også pakke ledninger til computer etc. der også – for så tror gennemlysningsapparatet, at det er en bombe pga. ledninger og organisk materiale … Vi har prøvet det … men altså, de blev slet ikke sure, skulle bare lige tømme hele håndbagagen og konstatere, at det faktisk bare var ost, vi havde med)
  Lyder også som om I bor et helt fantastisk sted – hvis du skulle have lyst til at dele hotelnavnet her, så er du velkommen 😉

 3. Jennie skriver:

  Uh uh uh Neal Street! Det er vel tæt på Neal’s Yard? Køb oooooost. Køb oooooost. Køb ooooost. Sorry, prøver at spise ost i gennem din blog, bare ignorer mig.

 4. Kristoffer skriver:

  Det viser sig, at det bedste middel mod savn er………slik! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.