Min nye tidsrøver

Så fik jeg installeret sådan en tællerdims, som den Carina omtaler. Og kæft, hvor er det sjovt. Alene siden jeg installerede den her til aften kl. 21 ca. kan jeg se, at 10 mennesker har fundet min blog via google (tre fra google.dk og 7 fra google.com). De har søgt på ord og sætninger som; eksem der ikke klør, sjove engelske sætninger, mælkeerstatning og katte, sjældne pigenavne, majse njor, frieri og babapappa film. Det er da skægt! Jeg kan se at 5 mac brugere har været forbi, og 20 windows XP brugere. Og minsandten hele to windows 98 brugere.

Jeg kan se, hvor de kommer fra, hvor de måske i virkeligheden ville hen og hvor meget de læser på min blog. Hvilke indlæg og hvor lang tid de bruger på dem. Jeg fornemmer at en del tid kommer til at gå med at sidde og udspionere læserne de næste par dage… Men det var da også på tide, at jeg fik noget at vide om jer 🙂

Ellers blev Klara jo forresten 2 år og 2 måneder i går. Stort. Og dejligt. Dejligt barn. Vi vil have en til en dag, og vi tror det skal være en Signe! Eller måske en Esther? Tror bare, at en Signe vil passe bedre til Klara.

I morgen skal Klara og jeg på tur, op nordpå og besøge IMA og Amalie. Dem har vi godt nok ikke set længe, så det bliver sjovt! Hvis vi kommer afsted – der er ret mange problemer med de s-toge for tiden, synes jeg, og så er der jo terror-truslen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Min nye tidsrøver

 1. kristina skriver:

  Gi dem lige et knus fra mig!!! (altså IMA og Co.)
  knus
  Kristina

 2. Kirsten Mogensen skriver:

  Kan du også se dem, der bare skriver ‘om livet i almindelighed’? -Fordi man sidder ved en maskine, der ikke gemmer de sider, man er inde på- og man jo ikke selv husker den slags? Jeg kan godt se, sådan en tæller er ualmindelig morsom.. Det er lige før man skulle lave sig en blog for at få lidt sjov ind i sit liv?!?
  Mht. terror.. Jeg forstår slet ikke, at du TØR at bo i Kbh.(‘s området:-) Nej, skynd dig at flytte til det trygge Jylland.. Og ps.. Helt ærlig så tror jeg ikke, at et virkeligt angreb vil ske i et s-tog.. Så er man da i hvert fald en ualmindelig lidt visonær terrorist. Næ.. spring kastrup lufthavn eller storebæltsbroen i luften.. Det ville være visionært!
  Kh Kristen

 3. Liza skriver:

  Uuuh, det lyder skægt men også lidt mystisk med sådan en tællerdims 🙂 Kan man så se nøjagtig hvem der klikker ind eller er det bare sådan, at man kan se at der har været én eller anden eller hvordan ?? Knus…

 4. Nina skriver:

  Sikke 3 gode indlæg du lige har fået fyret af her. Har slet ikke fået sagt tak for sidst – og hvor er det bare dejligt at du er så glad for tiden. Man har engang hørt nogen sige at dit humør bestemmer selskabets – og det værste er at du faktisk kan gøre det over nettet. Så nu er jeg i godt humør her fra morgenstunden 🙂 Ham der den maniske kursist er da for grineren.
  Personligt synes jeg det er lidt synd at kalde en dreng Signe – så det kan godt være du skal åbne råderummet for navne en smule.
  Kh Nina

 5. tine (aktionwoman) skriver:

  Altså jeg synes jo bestemt at jeres næste barn skal hedde Esther. Det er SÅ smukt et navn og passer perfekt til Klara.
  Hav en god dag. og tak for dine inspirerende indlæg.

 6. Dorthe skriver:

  Det kan jeg godt se er morsomt for dig – det ville jeg også synes, hvis det var min tæller, men JEG får lidt kvalme af at tænke på det. Jeg får en fornemmelse af, at om 3 dage, så laves der en tæller, som skriver folks telefonnummer op på skærmen, og spørger om de skal have et automtisk postkort for at spørge “hvad lavede du på min blog???”
  jaja – jeg er nok parnoid, men vil alligevel overveje det her lidt …..
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.