Min nye tidsrøver

Så fik jeg installeret sådan en tællerdims, som den Carina omtaler. Og kæft, hvor er det sjovt. Alene siden jeg installerede den her til aften kl. 21 ca. kan jeg se, at 10 mennesker har fundet min blog via google (tre fra google.dk og 7 fra google.com). De har søgt på ord og sætninger som; eksem der ikke klør, sjove engelske sætninger, mælkeerstatning og katte, sjældne pigenavne, majse njor, frieri og babapappa film. Det er da skægt! Jeg kan se at 5 mac brugere har været forbi, og 20 windows XP brugere. Og minsandten hele to windows 98 brugere.

Jeg kan se, hvor de kommer fra, hvor de måske i virkeligheden ville hen og hvor meget de læser på min blog. Hvilke indlæg og hvor lang tid de bruger på dem. Jeg fornemmer at en del tid kommer til at gå med at sidde og udspionere læserne de næste par dage… Men det var da også på tide, at jeg fik noget at vide om jer 🙂

Ellers blev Klara jo forresten 2 år og 2 måneder i går. Stort. Og dejligt. Dejligt barn. Vi vil have en til en dag, og vi tror det skal være en Signe! Eller måske en Esther? Tror bare, at en Signe vil passe bedre til Klara.

I morgen skal Klara og jeg på tur, op nordpå og besøge IMA og Amalie. Dem har vi godt nok ikke set længe, så det bliver sjovt! Hvis vi kommer afsted – der er ret mange problemer med de s-toge for tiden, synes jeg, og så er der jo terror-truslen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Min nye tidsrøver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.