Note til selv om børnehold, nr. 2994075

Hvis du synes, der har været overraskende stille inde i stuen lidt for længe, og du ved din knap 18 mdr. gamle baby er derinde, så kan du nok godt regne med, at Den Lille Entreprenør har stiftet sit eget firma nr. 2.

Det første firma var som bekendt: Baby – vi flytter alt, når som helst, hvor som helst!

Firma nr. 2 i din driftige babys liv er: Baby – vi finder en vej. Det er et firma helt i Hr. Møllers, Rederens, ånd og det vil have et eller flere af følgende motto´er (motti?):

“Hvor der er vilje, er der en vej!”. “Den der har evnen, har pligten!”.”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning!”. “Der findes ikke problemer, kun udfordringer!” og andre frisk-fyr agtige slogans.

Hvis du så vover dig ind i stuen for at tjekke den dødelige stilhed, fordi du jo er nødt til at undersøge om din baby rent faktisk har kvalt sig selv med en sofapude (i Libertystof), så kan du ikke være bekendt at blive overrasket over din babys foretagsomhed. Du vidste det jo godt. Du vidste jo godt, at hun ville have skubbet en spisestuestol hen til skrivebordet. At hun ville være kravlet op på skrivebordet og at hun nu står oven på din MacBook (og så er de der 10-12 kg. pludselig ikke så lidt, vel?). Du vidste jo godt, at hun ville stå dér, for at nå De Forbudte Tudser. Og at hendes fingre allerede ville være malet i alle regnbuens farver.

Du kan i virkelighenden kun bebrejde dig selv, ikke? Du er jo Moar.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Note til selv om børnehold, nr. 2994075

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.