Nyt fra ambassadøren

Hold da op, hvor er der meget jeg ikke får skrevet. Jeg får det bare ikke gjort.

Jeg har testet alle nivea produkterne, og allermest vil jeg fremhæve den der badeolie fra Eucerin. ALDRIG før har jeg haft så bløde ben! Jeg har brugt den til at barbere ben med under bruseren, og det kan jeg lige så godt sige, at det kommer jeg til at gøre resten af mit liv. Praktisk, nemt og fantastisk resultat. Den lugter lidt sært lige når man åbner den, men det fortager sig hurtigt og er ikke noget problem.
Eucerin cremen er også god, og jeg har brugt den til især Klaras ben. De små knopper er stærkt på retur. Mit eneste ønske er, at man måske i fremtiden kunne sløjfe den sidste parabene, der er i den creme? Jeg vil helst have ting helt uden den slags.
Selvbruner-fugtigheds lotionen er dejlig. Dufter godt, virker nemt og fint. Så god faktisk, at jeg vil gemme den en md's tid endnu, så jeg har noget til når jeg begynder med sandaler og nederdele.
Nivea cremerne har jeg også brugt. Dagcremen er for fed til min hud, men ok om vinteren, hvis jeg kun bruger den hver anden dag. Den dufter friskt, og giver meget bløde kinder. Natcremen er jeg glad for, og den er rigtig god.
Skal jeg sige noget kritisk, så kunne jeg godt tænke mig nogle lidt mere feminine beholdere. De er pæne nok, men det ligner et mandeprodukt. Ved godt at den blå er nivea's farve, men man kunne godt lave noget feminint med det blå logo. Nogen af os går også meget op i udseende. De krukker får aldrig den foreste plads i mit badeværelsesskab. Der er ingen blærefaktor. Forrest står Tromborg og REN's ting. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Nyt fra ambassadøren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.