Nyt job

Nogen gange kan man næsten ikke komme i gang med at skrive et indlæg, fordi det er så vanskeligt at finde på den helt rigtige overskrift. Især, hvis man ikke rigtig ved hvad indlægget skal handle om… Nu blev det så Nyt job, fordi jeg ikke har skrevet noget siden jeg stoppede på det gamle.

Nå. Men her går det godt. Send flere penge. Smiley.

Ja, torsdag var den første dag jeg kom hjem og ikke var nødt til at gå direkte i seng. Og fredag var jeg stort set normal. Så jeg håber denne uge fortsætter i den retning, på vej mod normalen. Det er altid udmattende at starte et nyt sted. Og så er det jo ikke engang nyt nyt, vel? Det er samme bibliotekssystem, samme bøger (jo!) og i et lokalområde jeg kender. Men det er nye navne og nye ansigter og også en del nye rutiner, selv om mange af dem minder meget om det jeg kender.

Så det er godt, jeg er glad.

I dag har Klara første skoledag i 5. kl. og hun er kæmpe stor, min baby. Hun glæder sig. Nye fag, gamle venner, nyt lokale, gamle lærere. Hun skal lære fransk i år, og sløjd og hjemkundskab. Hendes dage bliver ikke længere end sidste år, så vi er ikke oppe at køre over det. Jeg er til gengæld spændt på hvad de putter ind i det der udvidede undervisning. Fransk. Tænk at kolikbabyen nåede dertil, hvad? Mon bébé est si bon en tout! Eller noget.

Agnes starter først næste mandag. Ja, jeg ved godt det er sent, det siger alle hele tiden til mig. Men jeg har dobbelttjekket og den er god nok. Med mindre skolen har skrevet forkert på de breve de har sendt os? Hun glæder sig også, men det er så abstrakt for hende, hvad der mon venter, så hun har ikke nogen klar ide om det. Men hun er glad for sin klasse, som hun jo har gået i fritidshjem med siden maj nu. De er søde og hun har mange gode venner allerede.

Så det er der vi er. Kristoffer starter ikke på noget nyt i denne uge.

På læsefronten går det sådan her: i weekenden læste jeg de tre første af Sophie Kinsellas serie om Becky Bloomwood igen. Jeg har tænkt mig at læse hele serien i rap, så jeg er klar til efteråret når den næste i rækken udkommer – Shopaholic goes Hollywood!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Nyt job

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.