Om at føre dagbog

Nu skal man så åbenbart til at passe på, hvor ærlig man er … I følge denne artikel i Ekstra Bladet, skulle dele af Kate McCanns dagbog være offentliggjort. En dagbog, hvor hun blandt andet beskriver sin datter som “udmattende aktiv” og “hysterisk”…

Udmattende aktiv og hysterisk… jammen KLART DA, så MÅ konen jo have myrdet sit eget barn! For det er jo VIRKELIG usædvanligt for en mor, at karakterisere sine egne børn på den måde!! HELT uden fortilfælde!

Christ. Pigen er (var?) knap 4 år, for fucks sake! ALLE ærlige, realistiske mennesker ville karakterisere ALLE knap 4 årig børn som værende lejlighedsvis hysteriske og konstant udmattende aktive. Hvis de ikke fatter det derommei Portugal, så ved jeg helt ærligt ikke, hvad det er for en type børn de har gang i dernede?

Man skal da ikke engang læse halvdelen min dagbog for at mistænke mig for både at have taget livet af min datter, min mor og min kæreste op til flere gange. Plus jeg kan nævne navne på op til flere mødregruppe veninder, som politiet nok lige burde holde et ekstra øje med.

Helt ærligt, hvis hun bliver dømt på de “beviser”, så er der noget alvorligt galt med verden. Hvis en mor til en knap 4 årig, plus tvillinger på 2 år, ikke længere må brokke sig over dem, ja, hvad har vi så tilbage??

Nå. Men ellers har jeg været til konference hele dagen, og det var super spændende og godt. Der er mange faglige fifs, men på trods af det er det to helt ufaglige ting der står stærkest i min erindring. Først og fremmest sad jeg skråt bag en dame på omkring 200 kg. som havde så lavtaljede jeans på, at hver gang hun lænede sig frem, kunne man se hele revnen. OG så havde hun sort g-streng på der sad helt oppe på ryggen af hende. Der er så mange ting i det billede jeg ikke forstår, at jeg ikke vil kommentere det yderligere.

Det næste jeg husker er, at jeg er på vej hjem. Og træder ind i en togvogn fuld af soldater der skal hjem på weekend, mens jeg er iført min meget up front gravid t-shirt med teksten “Make love, not war”.  

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Om at føre dagbog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.