Strøm

Ja, strøm har vi vel i og for sig, men internetforbindelsen er det så som så med. I morges fik jeg så endelig ringet til yousee og fejlmeldt himstregimsen. N E J, hvor var de kede af at høre om det! Det var virkelig mærkeligt, sagde de. Og de ville sende en tekniker ud inden for 2 hverdage. Men jeg er altså den skeptiske type, så jeg var lidt sådan yeah right… men nu er det allerede internet igen. Har teknikeren været der? Jeg ved det ikke. Har de truet mit net? Måske. Var de bare kommet til at unplugge mig under en vild fredagsbar? Muligvis. Men nu vil jeg skynde mig at skrive en masse indholdsløst pladder, så længe jeg har muligheden.

Jeg har billeder der brænder efter at blive vist frem. Se her – Styrmand Agnes på sejlerferie:

Og tjek for fanden da lige de krøller ud! Jeg har aldrig nogen sinde set noget så NUTTET! Jeg vil bare æde hende, hver gang jeg ser dem. Jeg ville dø, for at have sådan nogle krøller. Håber hun får lov af naturen, at beholde dem…

Og en weekend der skal fortælles om. Jeg var jo på Fyn. Kørte intet mindre end 239,5 km. i alt, bare for at sidde og nørkle og sladre i selskab med andre blogdamer på stoffer. LibertyLis lagde hus til, og der var ganske vist enorme mængder Liberty til stede. For en formue, faktisk. Imponerende. Og så var der Trine og Christina, og de var så søde og alting var så hyggeligt, at jeg fik det helt dårligt da Trine pludselig spurgte, om vi var klar over at klokken var halv fem. WTF-oplevelse. Skal da lige love for, at tiden flyver når man morer sig. Og jeg ville slet ikke hjem, jeg ville blive. Jeg vil bo på fyn, og nørkle og grine i døgndrift. Jeg vil sige mit job op mand! Og sy kugledimser full-time! Lis vil give en kr. pr. styk, så jeg skal bare nørkle omkring 20.000 kugler/md. for at kunne leve ok af det. Husene er jo billige på Fyn, ikke?

Nå, men jeg har lavet kugler ved hjælp af plastik skiver, som jeg ikke kan huske hvad hedder, men som jeg skal have købt mig. For de er enormt fancy og jeg har tænkt mig, at der nu skal være liberty-kugler på alt vores tøj. Alt. Også kristoffers. Jeg kan dække alle hullerne i hans sokker med libertykugler. At han så ikke kan have sko på, er en lille pris at betale.

Desværre var der en del, der meldte afbud. Men de kommer med næste gang. Og egentlig er en lille gruppe også rart. Så får man snakket mere, og alle de personlige semi-hemmelige historier kommer ud af skabene. Åh jo, de gør.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Strøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.