Udsalg

Som alle ved, er august udsalget årets højdepunkt. Ud over Julen og Min Fødselsdag. Og januarudsalget, og bogudsalget om foråret. Og når man får skat tilbage. Okay, det ligger i hvert fald på top ti over årets højdepunkter.

Ud over, at det i august er essentielt at finde en ver-de-terre flyverdragt og et par angulus vinterstøvler på udsalg (hvis ens barn skal være klædt som man ønsker det, inden for det budget man har), så er det også et godt tidspunkt at lure lidt på www.net-a-porter.com

Det var her jeg fandt Min Taske (hvis billede er forsvundet! Men jeg arbejder på at finde et nyt) og der er her, jeg nu har lidt kig på den her

Mulberry iPod etui

Et smukt etui i læder fra Mulberry til min iPod. Den er jo noget særligt, og er konstant i fare for at modtage ridser. Og da den er smuk i sig selv, kan jeg sjældent få mig til at transportere den i det meget lidet flatterende gummi etui, som den fik i julegave af stoffer sidste år.

min iPod

A match made in heaven, eller hvad?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Udsalg

 1. Søs skriver:

  Jeg fandt også det der smarte Ipod etui på net-a-porter og blev straks fyr og flamme – passer perfekt til min Roxy:-)

 2. Carina skriver:

  Hvor mange gange kan du så skive om det?

 3. Maria Hønen skriver:

  Det er et flot etui – men vil du virkelig gemme den fede-ultralækre iPod i et etui? Det er endda den med U2’s signature – dyb misundelse herfra. Jeg må ud og se om ikke jeg kan finde den derover i USA – skal afsted og ca 2 uger!

 4. Julie skriver:

  Nej, jeg vil jo ikke gemme den, men den bliver ridset! Og Carina – der bliver ikke skrevet mere om det etui 🙂 Jeg synes, det er for dyrt. Selv på udsalg.

 5. Marianne skriver:

  Hej Julie,
  Nu du lige nævner sådan en “oversøisk” webshop….Hvordan med told og moms? Risikerer man ikke en stor grim regning fra skattevæsenet?

 6. Bloggerella skriver:

  Nope, du behøver ikke at frygte for efterregninger fra Skat. Dels fordi at N-A-P ligger i EU (Storbritannien)og fordi de sælger over en hvis beløbsgrænse til DK pr. år afregner de moms af det du betaler. Derfor bliver regningen ikke højere end det du trykker ok til, når du har logget ind og betaler…
  Det er kun de netbutikker, der ligger udenfor EU, hvor du behøver bekynre dig om, at der eventuelt påløber told og afgifter. Se evt. http://skat.dk/SKAT.aspx?oID=137519&vID=200865 for mere udtømmende forklaring.
  Bloggerella – næsten revisor.

 7. Marianne skriver:

  Hej Bloggerella,
  Vil det sige at man bare kan kaste sig over diverse køb og auktioner så længe man holder sig indenfor EU (jeg tænker på ebay f.ex.).
  Og sorry Julie, jeg lige spammer din blog.

 8. PEB skriver:

  http://www.mulberry.com/, kan du få den på udsalg til 49 pund – lidt billigere en NAP. Den er godt nok ikke gunmetalic, men fåes i flere farver.

 9. Julie skriver:

  Jeg har før købt gennem net-a-porter (eller NAP som de professionelle nu kalder den) og der er ingen efterregning. ReviserBloggella har ret. Til gengæld vandt jeg engang en premie på en amerikansk hjemmeside, og var ret glad – indtil efterregningen med moms osv kom. Fed premie juhu. Det jeg har fået at vide er, at så længe du holder dig inden for EU er der ingen problemer. Og tak for tippet om mulberry PEB!

 10. Karen skriver:

  Hvad var det egentligt lige du gav for den der taske, som der nu ikke længere er et billede af?

 11. Julie skriver:

  Jeg gav 3000, og de koster 7 i butikkerne. Eller, dvs lige netop min tror jeg slet ikke man kan få i Danmark, men de tilsvarende fra Luella koster omkring 6-7000. Grunden til, at der ikke er noget billede mere er, at jeg havde taget billedet fra den side, hvor jeg købte tasken, og nu har de den ikke på lager mere, og har derfor fjernet billedet. Så nu skal jeg havde lagt et af mine egne op. Og jeg glemmer det hele tiden. Og er aldrig hjemme. Næsten.

 12. Yllom skriver:

  Undrer mig såre over den himmelråbende mangel på indhold
  ….måske som den enesste ? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.