Vinder på en mandag

Det er mandag, og det må være nok. Nu skal der trækkes en vinder. Det er herligt at så mange gerne vil være med og vinde en Zoomer, og jeg ville alvorligt talt ønske at jeg kunne give jer allesammen en, fordi hvor fedt ville det ikke være?? Tror nok lige det ville kickstarte et alvorligt anfald af julestemning.

Men sådan fungerer verden ikke, og det ved I også godt, hvis I skal være ærlige. Og det skal man jo. Så jeg har trukket en vinder med noget random.org og det blev “Galina” som får direkte besked på sin mail. Tillykke til dig og din dreng og jeres nye robot. Lad os ikke håbe den pønser på at overtage verdensherredømmet og I dermed står forrest i den kø. Man ved aldrig med robotter. Jeg vil gerne igen påpege at jeg fralægger mig ethvert ansvar.

Til alle jer andre. Tak for interessen, op med humøret. Solen skinner og det her sker:

https://www.youtube.com/watch?v=wLabsiEsGHM

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder på en mandag

  1. Rikke skriver:

    Der var en konkurrence! Det kan lære mig at følge bedre med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.