Vinderen af svenske økofutter

I dag skal det ske – jeg kan mærke, vi har brug for en vinder.

Jeg har personligt sovet omkring 3,5 time i nat (damn U børn, hvor svært kan det være?? SOV dog!) – så jeg har brug for en vinder!

Og hvem bliver det? Bliver det dig og din lækre unge, der skal nyde vinteren med varme svenske økofødder?

Lad os spørge min trætte kollega Jannie – også en småbarnsmor, der starter dagen med et glas cola:

Mig: Jannie, sig et tal mellem 1 og 58

Jannie: 49

– læg mærke til, hvordan folk ikke stiller spørgsmålstegn ved de ting jeg beder dem om? De gør det bare. Naturlig autoritet, folkens! Undtagen overfor the kids derhjemme. Der siger jeg sov sov sov og de svarer faaar faaar faaar eller mere MERE M E R E!

Nå. Men nr. 49. Det er Liza, der gerne vil handle i Odense og Ærøskøbing! Tillykke Liza, nu får du futter med posten i stedet. Send mig din adresse på min mail thejulesrules snabel a gmail dot com – så sender jeg den videre til Johanna. Og husk at vælge hvilke sutsko I ønsker jer, og den rette størrelse.

Godt så. Tak for kampen. Føler vi os friskere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Vinderen af svenske økofutter

 1. Julieumulie skriver:

  Tilløøøkkk.. de så mega fine

 2. SarahN skriver:

  Muligvis, hvis du nu havde mulighed for at række ud gennem skærmen og give mig et par dask med de sutsko, så ville jeg måske (og jeg siger udtrykkeligt MÅSKE!) vågne lidt op. Kan hænde det kræver sutsko i en str. 42, før det virker.
  Puttehønen på under en måned har sovet uroligt hele natten. Det kan skyldes, at hendes storebror på 3,5 skulle sove i samme seng og jeg et par gange vågnede op ved siden en lille baby med en storebrorsfod draperet hen over hovedet. Så er det noget med at vække det faderlige ophav og få ham til at trække knægten over på sin side, så han ca. 2 min. efter kan trille tilbage til udgangspositionen og klaske armen henover lillesøster til forandring.
  Nu kunne man jo argumentere for at flytte enten søster eller bror hen i deres respektive senge, men den slags diskussioner overlader jeg til folk, som ikke har overvejende brug for deres nattesøvn.

 3. Julie skriver:

  I hear you Sarah! Det er sådan vi også gør tingene!

 4. FruGosch skriver:

  Julie, du er en af de sjoveste mennesker, jeg (ikke) kender!
  Det med, at du bare beder folk om noget, og så gør de det! Grinte højt…
  Og ja, det med for lidt søvn trætter. Men du når alligevel så mange indlæg og så meget andet…..Vi andre sidder bare her og surfer og nasser på I andres liv, mens vores eget sumper afsted de dage, hvor vi har sovet for lidt om natten…
  TAK fordi du får mig til at grine. Og SE SÅ at få udgivet den blog her!!! FORSTÅR virkelig ikke, hvorfor det er andres og ikke DIN, der er udgivet….altså de der få blogs jeg kender til, som er udgivet….DIN er SJOVERE!
  Hva´ med om du bare, lige så stille men med altoverskyggende, uovervindelig autoritet gik ind på et forlag og bad dem om noget (læs: at udgive din blog!)

 5. Julie skriver:

  Fru Gosch – kan godt være jeg er sjov og produktiv. Men så er du tilgengæld en af de sødeste læsere, og du skriver altid nogle gode kommentarer!
  Jeg ved ikke med de forlag… jeg er ikke typen der løber efter ting. Jeg sidder her og venter på, at det kommer til mig. Og det gør det. Når det skal, hvis det skal. (men du er da velkommen til at sende dem en opfordringsmail :-D)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.