Foræringer

Min verden har udvidet sig lidt. Igen.

Efter jeg begyndte på det der med at sy og strikke, har jeg fået øjnene endnu mere op for alle de enormt kreative og talentfulde kvinder der blogger om deres bedrifter. Der er så mange, og det er virkelig inspirerende at følge med i.

Og så er der jo det der med de der give aways. Det spreder sig som ringe i vandet. Jeg går ud fra det er noget udenlandsk noget, med det navn, men nu er det altså også noget vi gør her i bloggerdammen. Og det mest overraskende ved hele konceptet er sådan set, at jeg rent faktisk nogen gange vinder noget! 

Jeg vinder ellers aldrig noget. Ikke på skrabelodder, ikke til banko, ikke i spil og slet slet ikke i idrætskonkurrencer!

Men nu har jeg jo først vundet den der smukke hårbøjle ovre hos Liberty-Lis.

Og senere vandt jeg en virkelig smuk hagesmæk ovre hos Astrid. Den har jeg slet ikke fået vist billeder af før, så her er den

– hun er ellers normalt meget glad for den, men lige her gider hun så ikke fotograferes mere…

Og nu har jeg sørme vundet igen – et virkelig fint sæt junior sengetøj, hjemmesyet af Katharina! Vi har ikke modtaget det endnu, men I kan se det her – på hendes blog.

Nu tænker jeg så, at for at der skal være god blogger-karma i det her, så skal jeg også snart afholde en give-away, og ligesom give noget tilbage til cirkulationen af gavmildhed. Men hvad??? Nej, det bliver ikke et par marc jacobs.

Måske en kasseret bog fra mit bibliotek? Signeret?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Foræringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.