hov

– hvad skete der lige med weekenden? Lynhurtigt forbi, synes jeg?

Jeg har ikke nået noget som helst. Eller okay, i går var vi i IKEA og købe lidt sager der manglede, men vi fik ikke skabet og vi fik ikke madrasserne. Jeg egner mig bare ikke til det IKEAcrap. Altså måden man skal handle på. Så er noget en selvbetjeningsvare, noget skal udleveres i vareudleveringen, noget skal man selv slæbe, noget skal man kontakte en medarbejder for at få et print på det osv osv. Og der er altid en million kunder og kun 2 ansatte man kan henvende sig til.

Jeg er meget mere til den type butik, hvor man går ind, peger, afleverer sit dankort og går igen. Jeg mister simpelthen tålmodigheden, når butikken tilsyneladende forsøger at gøre det så svært som muligt for mig at købe noget. Det er meget svært for mig, at forstå.

Og jeg HAR prøvet at købe mine ting over IKEA´s hjemmeside. Men så kan man ikke få de skabslåger jeg præcis vil have. Og den siger hele tiden at den rullemadras jeg vil have, ikke er hjemme. Selv om de ude i butikken sagde, at de havde 3 på hylden. Men nu har jeg opdaget, at man også kan ringe til dem og bestille, så det prøver jeg i morgen.

I dag har vi været til min venindes fødselsdag hele dagen. Sådan en dag i valbyparken, med sol og frisk luft, det tager fuldstændig livet af mig. Jeg er helt udmattet. Det er Klara til gengæld ikke. Og hun har ikke engang fået noget med sukker i dag – kun jordbær. Hun er simpelthen high on life… 

Fredag havde vi en rigtig god jubilæumsaften. Klara kom i seng, vi fik sushi og champagne og byttede massage. Og så en film.

Nå. Jeg er træt. I må ha´ det. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til hov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.