Indlæg nr. 9 om en taske

Okay, så slapper jeg snart af med den taske og mine indlæg om den. Nu har jeg den. Den er her. Den sidder på en stol ved siden af mig og smiler sødt og indsmigrende til mig. Den lever op til alle mine forventninger og overgår også enkelte af dem. Den er stor, større end jeg havde troet, og det er godt, for så kan man også have bleer og vådservietter med i den. Og bananer forsvarligt emballeret i plast. Og dameblade. Og bøger. Og sit halve liv.

Den er også mere praktisk end jeg havde regnet med, fordi det er sådan noget patent leather noget. Dvs den kan holde til fedtfingre og lidt regnvejr, jeg kan cykle med den uden at virke blasfemisk. Ikke ligesom dengang jeg gik med de grønne mj's i perlegrus… jeg skulle have en form for karantæne fra kvalitet, når jeg gør den slags. Men Luella tasken virker robust, så vi skal nok blive fine venner.

Den ankom i en stor papkasse, og inden i den var der en stor sort æske, i tyk kvalitet og med et stofbånd om. Inden i æsken var der 3 lag sort silkepapir og så kom den lyserøde dustbag, som selve tasken lå i. Jeg har taget en masse billeder og vil snarest fremvise en billedserie over taskens ankomst til mit hjem og mit hjerte 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Indlæg nr. 9 om en taske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.