Jeg er gravid

Jo. Det er jeg faktisk. Og nu ved alle ude i virkeligheden det, så nu kan I også få nyheden.

Det er vildt stort. Og igen er det gået næsten alt for hurtigt, men vi er åbenbart bare sådan nogen der skal chokere os selv og alle andre med børn. Klara tog tre måneder at lave, med masser af nyforelsket sex. Denne her bøllespire tog et kvarter. Så ikke meget sjov på den konto.

Her kommer lige kronologien:

Sidste mens´s første dag 14.5. Spiral fjernet d. 16.5. – og det var æddermæme ikke sjovt, ikke at måtte skrive om det her. Min egen læge kunne ikke få den ud!!! Og jeg endte hos gynækolog og under bedøvelse, før de fik has på den. Meget ubehageligt. Nå, men så kunne jeg mærke min ægløsning d. 26.5. – den har jeg kunnet mærke siden jeg fik klara. Det niver et bestemt sted. Og så havde vi det der nu skal til. Og det var faktisk den eneste gang i den md. Alle mulige årsager, men jeg blev også sådan lidt nysgerrig efter om man kunne nøjes med en gang. Det kunne man så godt.

Første positive test fredag d. 8.6. mens jeg var i sommerhus. Jeg havde købt to, og det viste sig hurtigt at være for lidt. Når man først kommer i gang med at tisse på sådan en pind, så kan man jo blive ved. Det er alletiders underholdning. Men jeg tog den første inden vi tog hul på gin og tonic´en. Bare for en sikkerheds skyld. Det var fredag og jeg var kun på 26. dagen i min cyklus, men det er også der jeg plejer at få mens. Håber de eventuelle mandlige læsere kan leve med alle de her detaljer. Skriver noget om fodbold eller at jeg endnu ikke har fået sommerdæk på bilen, en anden dag.

Testede igen lørdag, og søndag. Og mandag og i dag, tirsdag. Fem positive test. Så nu tror jeg på den, og tager til lægen i eftermiddag.

Jeg ringede hjem og fortalte det til stoffer, mens jeg var nede i sommerhuset. Dels fordi jeg synes han skulle vide det med det samme så han havde lidt tid til at være i chok i fred og ro, dels fordi jeg da ikke kunne holde den hemmelighed for mig selv til søndag aften. Og mine 3 veninder som var med dernede vidste det jo allerede. De var næsten mere utålmodige end mig, efter at tage den test. Og caro havde taget champagne med, just in case. Og hun dansede rundt i huset og sang “vi skal ha en baby, vi skal ha en baby…” skøre kvindemenneske. Kat græd lidt og maya tilgav mig 🙂 Jeg selv var mest i chok.

Jeg mener, en gang. EN GANG. En freakin´ gang. Jeg må jo være det mest fertile menneske i verden. Vi er i hvert fald gode til at producere børn, mig og ham stoffer. Vi spilder ikke tiden på det område.

Jeg er det man kalder 4+1, dvs i femte uge. Terminen er beregnet til d. 18.2., så hvis jeg går 11 dage over tid, som med Klara, så bliver det et skudårsbarn. Gider jeg bare ikke. Ikke sjovt for fødselsdagsfacist som mig, at få et barn der kun har fødselsdag hvert 4. år. Unaturligt. Men der er mange fordele ved et februar-barn:

1. Med ferie og mine 8 uger som offentlig ansat, kan jeg gå på barsel i starten af december. Rigtig god tid til at gå Gertrud Sand-grasat!

2. Man kan æde så meget julesul man orker. Ingen kan alligevel se forskel på dig før og efter.

3. Måske vil kulden forhindre at jeg får vildt meget væske i kroppen, som jeg gjorde med Klara. da jeg var højgravid i juni-juli.

4. Man kan shoppe amok i babytøj på januar udsalget.

5. Bebs når at få en bedre størrelse inden det bliver rigtig varmt. Og man har fri hele sommeren.

6. Kvalmen kommer til at ligge i den lyse tid, så man ikke skal ligge der i de mørke morgner og have så ondt af sig selv.

Der er sikkert flere. MOn ikke.

Nogen ville sikkert mene, man først skal fortælle det når man er 12 uger henne. Sådan er jeg bare ikke. Jeg fortæller jo alle alt. Jvf denne blog. Og hvordan skal man kunne gå på arbejde hver dag og snakke med de samme mennesker, uden at de ved noget så væsentligt om en? Og hvordan skal man kunne skrive blog, hvis man skjuler sådan noget? Og hvad så, hvis man mister den!? Ja, så mister man den. Sandsynligvis fordi der var noget galt med den, og nok ikke fordi man har skrevet om det på nettet. Tror ikke den menneskelige fysisk fungerer på den måde. Folk mistede jo også børn før internettet blev opfundet, ikke? Og selv hjemmegående kvinder, der ikke har noget arbejde at fortælle det til, kan miste. Og hvis det skulle ske, så er det også meget nemmere at folk ved, hvorfor man er ked af det. Synes jeg.

Men sådan er det så. Fra storbypige-shoppe-blogger, til ganske kort flirt med haveblogging og så til babyblogger. Men det var jo også sådan alle de her skriverier startede i sin tid, med Klara. Så ringen er faktisk sluttet. Og nu skal vi igen have sjove historier om børn der er i fare for at blive kastet ud fra 4. sal (nårh nej, det sker ikke :-)) og søvnløse nætter og andre menneskers latterlige kommentarer. Alletiders. Glæder mig allerede.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

38 Kommentarer til Jeg er gravid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.