Krimi give away

Jeg har tre krimier liggende, som du kan vinde NU. Men der er den bizarre regel, at du skal kunne modtage/hente dem i Vanløse. Jeg har simpelthen ikke penge til at sende den slags bunker rundt med post danmark, du!

Det drejer sig om disse tre:

20130305-224720.jpg

De er alle tre helt forfærdeligt uhyggelige, med gravide kvinder der bliver myrdet og mødre der uretmæssigt holdes fra deres børn og unge mennesker, der kommer galt afsted. Det er nervepirrende, grumt og næsten for meget for mig. Jeg tror, jeg er ved at være færdig med krimibølgen. Men du kan gå din påskeferie i møde med tre virkelig velskrevne og kuldegysfremkaldende bøger. Bare skriv en kommentar, og vær i stand til at hente dem i Vanløse. Eller måske Gilleleje.

Nina Sahl er sluppet rigtig godt fra sin debut, Den sidste dag med uskyld. Selv hvis du ikke vinder den her, så lån den på biblo eller køb den – den er vildt spændende. Nina er fra Ballerup, så hun er jo næsten min nabo og hun har selv doneret en bog til den her give away. Tak for det!

Annika von Holdt´s Pantomime er næsten for meget for mig. Mødre der bliver snydt og anklaget for ting og frarøvet deres børn – det er jo ikke til at holde ud! Og hvordan skal det dog ende??? Springflod er skrevet af makkerparret Börlind, som også står bag tv-serien om Martin Beck og er god, svensk krimi når det er bedst.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

27 Kommentarer til Krimi give away

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.