Nervös

Uhh, hvor er jeg nervøs. Er I andre også nervøse? Jeg forsøger at fortrænge det, men laver samtidig ikke andet end at tænke på det. I morgen. I morgen. Et skridt videre.

Uh. Skal købe kattemad. Og være i vuggeren kl 15 til noget med nogen boller og noget hygge, for at møde de nye forældre, nu, hvor der har været stueskift. Havde krise i går, da jeg læste inde på mit gamle babyforum. Alle andres børn kan vildt meget. Klara kan ikke en skid, andet end at være sur. Men det er hun også virkelig god til. Jeg er ret træt af hende for tiden… Onde mor.

Var i biografen i dagtimerne i går, sammen med Maria der er returneret fra Berlin. Gudskelovogtak for de små glæder. Vi så Stolthed og Fordom. Jeg havde ikke særlig høje forventninger, for jeg mener – HVORDAN kan de lave den film uden at have Mr. Darcy med i den? Colin Firth ER jo Mr. Darcy. Og så synes jeg generelt hende der Kiera Knightley er irriterende. Hun skal hele tiden se så spotsk-drilsk-fjoget ud, med den mund og de øjne, og helt ærligt – hendes bryster vender jo indad?? Hvad er den nu af? Jeg synes, hun virker for kold og kantet til at være Lizzy.

Men om det nu bare er fordi jeg er så enormt nem at behage, eller om det var stemningen og popcornene der gjorde det, hvad ved jeg, men jeg endte altså med at synes om den. De har løftet arven tolerabelt. Det bliver jo aldrig BBC og de havde klogeligt også udeladt sø-scenen med Mr. Darcy (og havde i stedet en, hvor han var ved at drukne i regn… knap så gennemsigtig skjorte dér…) Men den var god. Jeg lo, jeg kneb en tåre. Det var fin underholdning. Ku' godt finde på at købe den på dvd og se den nogle søndage under dynen.

Nårh nej, det var den slags man gjorde FØR man installerede en hjemme-terrorist på 2½ år. Damn.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Nervös

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.