Op til overfladen

Nå, men hej hej. Det er mig, Julie, som engang skrev den her blog. Så gik der lige en uge eller to mere, hvad? Hold da op, som verden har fart på.

Jeg har været på efteruddannelse og er blevet noget så klog, men jeeezz hvor er man træt om eftermiddagen og aftenen oven på sådan noget. Er altså noget andet, at sidde stille og lytte og forsøge at komme på noget fornuftigt at sige, end at rende rundt mellem reolerne dagen lang og småsludre med hvem som helst.

Og så har jeg kørt rundt med udstoppede dyr i bilen, til en udstilling vi er ved at lave på arbejde. Jeg kan godt afsløre, at man får nogle blikke, når man kommer kørende med en grandvoksen ræv på passagersædet.

Jeg har også været til forældremøde og set voksen og følsom ud. Det gik meget godt med det. Det virker som nogle flinke mennesker, de andre forældre. Men kaffen var sparet væk – den skulle man selv have med i termokander. Godt jeg ikke drikker kaffe.

Jeg har også spist to gange på kinesisk restaurant. Vi er glade for buffet konceptet, i vores lille kernefamilie, og den nede på torvet har også sushi i buffeten. 99,- mand, og så kan man æde sig mæt i sushi. Kun den i længden kedelige tokyo sushi naturligvis, men alligevel! Første gang spiste vi der sammen med min søster og hendes nye kæreste, som ps. er en tro kopi af Holger, fra Find Holger bøgerne. Men sød. Og anden gang spiste vi der sammen med mine forældre (og min søster, uden kæreste). Forrællerne kom lige forbi på vej til lufthaven, de skide efterlønnere. 16 dage i sydfrankrig. Helt ærligt?? Skal de ikke snart spærres inde på et plejehjem?

Vi har også set landskampe, hakket ukrudt op omkring en 1/3 af hjørnegrunden, sorteret i dame magasinerne og arrangeret legeaftaler med både nye og gamle minimennesker.

Så gik den uge ligesom også. Og nu er det fredag. Og i morgen, er den første lørdag siden engang i juli, hvor jeg ikke skal noget! Ingen planer! Klara skal ud og lege, Agnes skal bare være Agnes (evt. ret meget sammen med sin far) og jeg skal være alene. Måske tager jeg ud og køber et par bukser? Og en bryllupsgave til næste weekend, hvor stoffers bror skal giftes med sit hjertes udkårne. Det er virkelig utrolig yndigt at følges ad!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Op til overfladen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.