Overskyet

Nå, men jeg tænker ingenting. Er jeg den eneste, der synes, det sker lidt for ofte? Jeg er virkelig træt og uinspireret. Det hjælper heller ikke med en meget lang arbejdsdag bestående af 3,5 times telefonvagt og derefter 3 timers udlånsvagt. Man er helt stegt i hjernen efter alle de spørgsmål.

Jeg er i gang med at sy en sky. Så den hos Lis, som har set den hos Julia, og sådan rejser inspirationen. Min sky er mindre og mere symmetrisk i formen. Ikke med vilje, men fordi jeg fik klippet forkert i stoffet først. Ret symptomatisk for den måde ting bliver til på, her i mit krea-rod. Og så er jeg for doven til at sy regndråber, så i stedet består dråberne af nogle fede udskårne akryl blomster jeg engang fik af Sidsel – du kan se dem her – og pludselig kom jeg til at købe for 300 kr. dråbeformede krystaller over internettet, og nu bliver den meget bling-bling. Men det bliver også magisk, når lyset rammer den. Den skal hænge oppe hos Klara, over den nye højseng. Jeg skal nok tage nogle billeder en dag, når den er færdig og solen skinner, hvis de to ting på nogen måde sker samtidig.

Ellers er der ikke så meget nyt. Agnes har opstartet en Hello Kitty fanklub, der ærligt talt fremstår en smule fascistisk, med armbind og hele svineriet. Medlemsskab er gratis (eller påtvunget, hvis du vil bo her), og jeg fornemmer at kulten allerede er voldsomt stor. Kan godt være hun er en fremtidig facistisk leder, for hun bryder sig tydeligvis heller ikke om fotodokumentation. Måske er det lidt a la fight club. Don´t mention hello kitty fight club.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Overskyet

 1. Mette skriver:

  Den der Hello Kitty klub vil jeg gerne melde min datter ind i. Hun er fuldstændig bidt af den grimme kat. Undskyld, men det er dælme et godt mediestunt nogen har regnet ud der og tjent rigtigt mange penge på!
  Mette

 2. Mette skriver:

  Og julia så den vist hos mig, som så den på etsy 😉

 3. Anne skriver:

  Og min mening kender du allerede, og jeg håber du har fået pusten!
  Ville egentlig bare sige, at det er muligt at den lille Hello Kitty diktator er en hård negl, men hun er lækker oven i. Igen. Endnu.

 4. Therese skriver:

  Hold da op en storm i et glas vand. Jeg håber også at du har fået pusten.
  På Gammel Kongevej, ligger en butik hvor de KUN har Hello Kitty. Den er godtnok farlig at gå forbi, når niesen også er bidt af en grim japaner kat 🙂

 5. julie skriver:

  Hej Mette nr. 2 – hvorfor jeg har ikke set din blog noget før? MUMS nogle lækre kager og halskæder 🙂
  Hvordan ser din sky ud?

 6. Anna skriver:

  Ikke udpræget høfligt at ignorere den første kommentar med “Hej Mette nr. 2”, når den øverste læser faktisk også kommentere dit indlæg på en sød måde.
  Ja og nu mistede jeg så lysten til at kommentere dit indlæg for sådan en forskelsbehandling gør en god blogger ikke…:-(

 7. Julie skriver:

  Hvor er det høflige i at korrekse andre mennesker, som man ikke kender?

 8. Julie skriver:

  Aj, helt ærligt, Anna. Det er da dig, der er uhøflig. Decideret grov, faktisk. Det her er min blog. Jeg er ikke sådan en, der skriver tomme, indholdsløse kommentar-kommentarer til alle de kommentarer jeg får. Så kunne jeg aldrig lave andet.
  Jeg antager at Mette nr. 1 ved, at jeg er glad for hendes kommentar, som jeg normalt er glad for alle de kommentarer jeg får. Undtagen sådan nogle mavesure nogle, som din.
  Mette nr. 2 skrev noget der gjorde mig nysgerrig, og som jeg gerne vil have svar på, og derfor skrev jeg tilbage til hende.
  Og det rager helt ærligt ikke dig. Hvis du leder efter en hønsegård, hvor du kan sidde og dømme andre og såre dem, så er det ikke her. Og jeg er glad for at høre, at du ikke fremover vil kommentere.
  Jeg har blogget i 8 år, og synes nok jeg ved lidt om, hvad der gør en god blogger. Men ellers tak for dit synspunkt.

 9. Anna skriver:

  Jeg “korrekser” heller ikke, men bed blot mærke i den udprægede forskelsbehandling du gør i forhold til kommentarerne. I stedet for at gå i forsvar kunne du jo blot reflektere lidt over hvad jeg skriver. Og jeg mener stadig ikke, at det er god “blogger-kultur” at lave forskelsbehandling på kommentarerne. Kommentaren kom jo fra én, der havde gidet at læse dit indlæg og kommentere det på en sød måde og så synes jeg bare ikke, at det er pænt at lave så udpræget forskel.
  Og det blev slut fra mig om det. Jeg tror næppe du vil reflektere dybere over det. Din sidste kommentar til mig viser det tydeligt.
  God dag.
  Anna

 10. Julie skriver:

  Det er da netop fordi det du siger, gør mig ked af det, at jeg overhovedet reagerer på din kommentar. Hvis jeg ikke følte noget omkring den, kunne jeg jo ignorere den. Jeg ser på ingen måde det jeg har gjort som forskelsbehandling. Blot at den ene kommentar udelod noget information, som jeg gerne vil have og derfor efterspørger jeg det.
  Normalt skriver jeg ikke svar til alle kommentarerne.

 11. Julie skriver:

  – og hvis du er sådan en ekspert i “blogger-kultur”, hvis man overhovedet kan tale om en ensartet sådan, hvor er så din mail adr og dit link til din blog?
  Anonyme kommentarer er heller ikke god stil.

 12. Mette skriver:

  Hej Julie 🙂
  Sikke en omgang…
  Du kender ikke min (nye) blog fordi jeg før var “Babykuller…” men trængte til en makeover og en mindre skruk titel 😉
  Jeg lavede ikke nogen sky selv. Ønskede mig bare den fra Etsy.
  God weekend 🙂

 13. M skriver:

  Det er jo altid nemt at sige sin mening med en sæk over hovedet, for så kan ingen se hvem man er! Og hold da op, det var da en helt helt særlig reaktion pludselig at få fra “Anonyme Anna”.
  Vil bare lige sende gode vibes til dig, for vi er faktisk nogen, der smaskelsker din blog og de kommentarer du skriver – og ikke skriver;o)
  KH M

 14. julie skriver:

  Åh Therese (og nu forskelsbehandler jeg igen, men det er ikke fordi jeg ikke elsker alle jer andre, jeg vil bare gerne sige noget til Therese) – don´t mention the war! Eller Hello Kitty butikken. Fik totalt overload derinde en vinter, hvor jeg købte 24 ting til en julekalender til Klara.
  Men kan da godt være, at det ikke bør gå ud over Agnes, og at hun skal med en tur derind en dag… næste gang jeg vinder i lotto…

 15. Line skriver:

  Kære søde dejlige Julie.
  Vid at vi er MANGE der holder meget af både din blog og dig.
  Der er næppe mange bloggere der har tid og mulighed – selv hvis de havde lyst – til at svare på alle kommentarer…. måske hvis man kunne holde op med det der arbejde… i wish 🙂
  Og alle kommentarer behøver vel heller ikke svar…. selvom vi (jeg) ved at det er dejligt at få svar – som det er dejligt at modtage kommentarer.
  Hatten af for dig og dine dejlige blogindlæg Og dine fine kommentarer til Anna!
  Og tro mig jeg glæder mig til at se den sky – den bliver vild og magisk. Og jeg ønsker mig også en!
  KH Line

 16. Therese skriver:

  Ha ha ha ! 🙂 Jeg købte et par fluffy ørevarmere i størrelse 5 år, forrige år. Uuuuups. (nå ja, og det skal lige siges at de ikke var til mig).
  Ps.
  Nede i Berlin, har de en KÆMPE kitty bix, hvor jeg var tæt på at købe en Kitty el-guitar…..damn den var grim, på den lidt fede måde. Desværre også ret så dyr (og sikkert ikke så god).

 17. Lisbeth skriver:

  Hello Kitty og Italien OMG…. De har ALT i Hello Kitty – til både børn OG voksne.
  Selv Emma var ved at tabe både næse og mund da vi turist-shoppede! Faktisk fik hun NOK bare af at kigge :o)
  Men dejlige billeder af yngste-tøsen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.